Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ

Αθήνα - Χαλκίδα Γραμμή

ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο (Αθήνα - Χαλκίδα) έχει 4 στάσεις αναχωρεί από Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων και τερματίζει στο σταθμό Κτελ Ευβοίας.

Επιλέξτε ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Αθήνα - Χαλκίδα (4 στάσεις)

  • Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων

  • Σείριος

  • Σχηματάρι

  • Κτελ Ευβοίας

ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο;

    ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ ξεκινάει λειτουργία στις 05:55 on Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο;

    ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ σταματάει λειτουργία στις 21:00 τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Αθήνα - Χαλκίδα Λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Αθήνα - Χαλκίδα Λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ του ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ λεωφορείο εκτελείται στις Πρωτομαγιά, Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα;

    Οι ώρες λειτουργίας του ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο τα Πρωτομαγιά, Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο - Αθήνα - Χαλκίδα

Χάρτης Γραμμής ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο

ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 05:55 - 21:00

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ05:55 - 21:0030 - 45
Τρι05:55 - 21:0030 - 45
Τετ05:55 - 21:0030 - 45
Πεμ05:55 - 21:0030 - 45
Παρ05:55 - 21:0030 - 45
Σαβ05:55 - 21:0030 - 45
Κυρ05:55 - 22:3030 - 45

ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ (από το Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ (Αθήνα - Χαλκίδα) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ τώρα.

ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ (Αθήνα - Χαλκίδα) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Αθήνα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ (ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο είναι Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λιοσίων και η τελευταία στάση είναι Κτελ Ευβοίας. ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ (Αθήνα - Χαλκίδα) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ έχει 4 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 58 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Αθήνα και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο Λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ (Αθήνα - Χαλκίδα) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Μετρό, Τραμ, Προαστιακός, Λεωφορείο, Τρόλεϊ ή Τελεφερίκ για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Αθήνα. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ, στην Αθήνα

ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ - Εναλλακτικές οδηγίες

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής ΑΘΉΝΑ - ΧΑΛΚΊΔΑ