Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ΠΌΡΤΟ

ΠΌΡΤΟ Γραμμή

Άγιος Σώστης - Τήνος

ΚΤΕΛ Τήνου

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής ΚΤΕΛ Τήνου ΠΌΡΤΟ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΠΌΡΤΟ λεωφορείο (Άγιος Σώστης - Τήνος) έχει 17 στάσεις αναχωρεί από Άγιος Ιωάννης - Πόρτο Τέρμα και τερματίζει στο σταθμό Σταθμός.

Επιλέξτε ΠΌΡΤΟ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Άγιος Σώστης - Τήνος (17 στάσεις)

ΠΌΡΤΟ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΠΌΡΤΟ λεωφορείο;

    ΠΌΡΤΟ ξεκινάει λειτουργία στις 07:30 on Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΠΌΡΤΟ λεωφορείο;

    ΠΌΡΤΟ σταματάει λειτουργία στις 16:00 τη Κυριακή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΠΌΡΤΟ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Άγιος Σώστης - Τήνος Λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Άγιος Σώστης - Τήνος Λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ΠΌΡΤΟ του ΚΤΕΛ Τήνου λεωφορείο εκτελείται στις Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα;

    Οι ώρες λειτουργίας του ΠΌΡΤΟ λεωφορείο τα Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ΠΌΡΤΟ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΠΌΡΤΟ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής ΚΤΕΛ Τήνου ΠΌΡΤΟ λεωφορείο - Άγιος Σώστης - Τήνος

Χάρτης Γραμμής ΠΌΡΤΟ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΠΌΡΤΟ λεωφορείο

ΠΌΡΤΟ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 07:30 - 16:10

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ07:30 - 16:10105 - 160
Τρι07:30 - 16:10105 - 160
Τετ07:30 - 16:10105 - 160
Πεμ07:30 - 16:10105 - 160
Παρ07:30 - 16:10105 - 160
Σαβ08:10 - 16:0090 - 140
Κυρ08:10 - 16:0090 - 140

ΚΤΕΛ Τήνου λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΠΌΡΤΟ (από το Άγιος Ιωάννης - Πόρτο Τέρμα), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΠΌΡΤΟ (Άγιος Σώστης - Τήνος) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες ΚΤΕΛ Τήνου τώρα.

ΠΌΡΤΟ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές ΚΤΕΛ Τήνου ΠΌΡΤΟ (Άγιος Σώστης - Τήνος) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων ΚΤΕΛ Τήνου, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του ΚΤΕΛ Τήνου.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Tinos.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΠΌΡΤΟ (ΚΤΕΛ Τήνου)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΠΌΡΤΟ λεωφορείο είναι Άγιος Ιωάννης - Πόρτο Τέρμα και η τελευταία στάση είναι Σταθμός. ΠΌΡΤΟ (Άγιος Σώστης - Τήνος) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΠΌΡΤΟ έχει 17 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 22 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό ΚΤΕΛ Τήνου, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Tinos και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΠΌΡΤΟ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΠΌΡΤΟ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΠΌΡΤΟ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο Λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΠΌΡΤΟ (Άγιος Σώστης - Τήνος) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΠΌΡΤΟ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης ΚΤΕΛ Τήνου λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για ΚΤΕΛ Τήνου ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Λεωφορείο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Tinos. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για ΚΤΕΛ Τήνου και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΠΌΡΤΟ, στην Tinos

ΠΌΡΤΟ - Εναλλακτικές οδηγίες

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής
000000ΠΌΡΤΟ