Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Τελεφερίκ - ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ

ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ Γραμμή

Ανάβαση

ΕΟΤ

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής ΕΟΤ ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ (Ανάβαση) έχει 2 σταθμούς αναχωρεί από Πλαγιά και τερματίζει στο σταθμό Κορυφή.

Επιλέξτε ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ σταθμούς παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Ανάβαση (2 στάσεις)

  • Πλαγιά

  • Κορυφή

ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ;

    ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ ξεκινάει λειτουργία στις 00:00 on Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ;

    ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ σταματάει λειτουργία στις 23:30 τη Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ;

    Πότε έρχεται η γραμμή Ανάβαση Τελεφερίκ; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Ανάβαση Τελεφερίκ που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ του ΕΟΤ τελεφερίκ εκτελείται στις Πρωτομαγιά, Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα;

    Οι ώρες λειτουργίας του ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ τα Πρωτομαγιά, Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ σταθμός κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ σταθμός.

Δρομολόγια γραμμής ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ

ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ γραμμή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 00:00 - 23:30

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ00:00 - 23:3030
Τρι00:00 - 23:3030
Τετ00:00 - 23:3030
Πεμ00:00 - 23:3030
Παρ00:00 - 23:3030
Σαβ00:00 - 23:3030
Κυρ00:00 - 23:3030

ΕΟΤ τελεφερίκ Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ (από το Πλαγιά), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων τελεφερίκ, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ (Ανάβαση) και παρακολουθήστε το τελεφερίκ καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες ΕΟΤ τώρα.

ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ γραμμή τελεφερίκ ναύλος

Οι τιμές ΕΟΤ ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ (Ανάβαση) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων ΕΟΤ, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του ΕΟΤ.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Αθήνα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ (ΕΟΤ)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ είναι Πλαγιά και η τελευταία στάση είναι Κορυφή. ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ (Ανάβαση) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ έχει 2 σταθμούς και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 3 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό ΕΟΤ, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Αθήνα και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ σταθμούς κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια τελεφερίκ για τη γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο Τελεφερίκ

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ (Ανάβαση) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ τελεφερίκ ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης ΕΟΤ τελεφερίκ και μην χάσετε ποτέ το τελεφερίκ σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για ΕΟΤ ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Μετρό, Τραμ, Προαστιακός, Λεωφορείο, Τρόλεϊ ή Τελεφερίκ για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Αθήνα. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για ΕΟΤ και οποιαδήποτε τελεφερίκ, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ, στην Αθήνα

ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ - Εναλλακτικές οδηγίες

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής
000000ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ΛΥΚΑΒΗΤΟΎ