Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ZOO

ZOO Γραμμή

Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)

Pafos Zoo

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής Pafos Zoo ZOO λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ZOO λεωφορείο (Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)) έχει 2 στάσεις αναχωρεί από Λεωφ. Ποσειδώνος 12 και τερματίζει στο σταθμό Pafos Zoo.

ZOO λεωφορείο επισκόπηση προγράμματος δρομολογίων για την επερχόμενη εβδομάδα: αναχωρεί μία φορά τη μέρα στις 10:15. Ημέρες λειτουργίας αυτή την εβδομάδα: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

Επιλέξτε ZOO λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking) (2 στάσεις)

  • Λεωφ. Ποσειδώνος 12

  • Pafos Zoo

ZOO FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ZOO λεωφορείο;

    ZOO ξεκινάει λειτουργία στις 10:15 on Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ZOO λεωφορείο;

    ZOO σταματάει λειτουργία στις 10:15 τη Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ZOO λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking) λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking) λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ZOO του Pafos Zoo λεωφορείο εκτελείται στις Ημέρα Ανεξαρτησίας Κύπρου;

    Οι ώρες λειτουργίας του ZOO λεωφορείο τα Ημέρα Ανεξαρτησίας Κύπρου ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ZOO λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ZOO λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής Pafos Zoo ZOO λεωφορείο - Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)

Χάρτης Γραμμής ZOO λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ZOO λεωφορείο

Η γραμμή ZOO λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί τις Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο. Τακτικές ώρες δρομολογίων: 10:15

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
ΔευΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί
Τρι10:15Απλή αναχώρηση
ΤετΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί
Πεμ10:15Απλή αναχώρηση
ΠαρΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί
Σαβ10:15Απλή αναχώρηση
ΚυρΔεν ΛειτουργείΔεν Λειτουργεί

Pafos Zoo λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ZOO (από το Λεωφ. Ποσειδώνος 12), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ZOO (Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες Pafos Zoo τώρα.

ZOO γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές Pafos Zoo ZOO (Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων Pafos Zoo, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του Pafos Zoo.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Πάφος.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ZOO (Pafos Zoo)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ZOO λεωφορείο είναι Λεωφ. Ποσειδώνος 12 και η τελευταία στάση είναι Pafos Zoo. ZOO (Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)) λειτουργεί κατά τη διάρκεια Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ZOO έχει 2 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 45 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό Pafos Zoo, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Πάφος και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ZOO λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ZOO λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ZOO Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ZOO (Pafos Zoo (From Any Hotel, by Booking)) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ZOO λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης Pafos Zoo λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Pafos Zoo ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για λεωφορείο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Πάφος. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για Pafos Zoo και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ZOO, στην Πάφος

ZOO - Εναλλακτικές οδηγίες