Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Α3

Α3 - Αχαράβη - Κέρκυρα / Acharavi - Corfu Πρόγραμμα

Αναχώρηση από Διαστ. Βασιλικά

ΚαθημερινέςΣάββατοΚυριακή
10:20 ΠΜ12:40 ΜΜ6:50 ΜΜ
12:40 ΜΜ--
6:15 ΜΜ--

Πρόγραμμα Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας / Green Buses (KTEL) of Corfu Bus - Α3 (Αχαράβη - Κέρκυρα / Acharavi - Corfu)

Το πρόγραμμα Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας / Green Buses (KTEL) of Corfu Bus για τη διαδρομή Α3, Αχαράβη - Κέρκυρα / Acharavi - Corfu, παρέχει στους επιβάτες ένα αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα. Το χρονοδιάγραμμα αφορά το πρόγραμμα ταξιδιού από Διαστ. Βασιλικά σταθμός προς Υπεραστικό Κτελ - Green Bus Station σταθμός, ωστόσο το πρόγραμμα ενδέχεται να ενημερωθεί για διαφορετικούς λόγους.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα σε πραγματικό χρόνο ή να προβάλετε μια εκτυπώσιμη έκδοση του προγράμματος Bus. Σχεδιάστε το ταξίδι σας σύμφωνα με το πρόγραμμα για σήμερα, αύριο, τις καθημερινές ή το Σαββατοκύριακο με το αξιόπιστο και ενημερωμένο πρόγραμμά μας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας / Green Buses (KTEL) of Corfu.

Αυτή η σελίδα, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα χρονοδιαγράμματος Bus, έχει σχεδιαστεί για εύκολη λήψη και εκτύπωση. Αποθηκεύστε το πρόγραμμα Bus ως PDF ή σε άλλη μορφή για πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε ένα έντυπο αντίγραφο για να το πάρετε μαζί σας εν κινήσει για βολική αναφορά