Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Π3Γ

Π3Γ - Αθήνα Πρόγραμμα

Πρόγραμμα Κυριακή έως Σάββατο

ΣταθμόςΑναχώρηση #1
Διεθνής Αερολιμένας - Athens International Airport11:07 ΜΜ
Κορωπί - Koropi11:12 ΜΜ
Παιανία-Κάντζα-Paiania-Kantza11:18 ΜΜ
Παλλήνη - Pallini11:20 ΜΜ
Δουκίσσης Πλακεντίας - Doukissis Plakentias11:25 ΜΜ
Πεντέλης - Pentelis11:27 ΜΜ
Κηφισίας - Kifisias11:29 ΜΜ
Νερατζιώτισσα - Neratziotissa11:32 ΜΜ
Ηράκλειο - Irakleio11:35 ΜΜ
Μεταμόρφωση - Metamorfosi11:37 ΜΜ
Κάτω Αχαρναί - Kato Acharnai11:40 ΜΜ
Πύργος Βασιλίσσης - Pyrgos Vasilissis11:42 ΜΜ
Άγιοι Ανάργυροι - Aghioi Anargyroi11:45 ΜΜ
Σταθμός Λαρίσης - St.Larissis11:52 ΜΜ

Πρόγραμμα HELLENIC TRAIN SA Train - Π3Γ (Αθήνα)

Το πρόγραμμα HELLENIC TRAIN SA Train για τη διαδρομή Π3Γ, Αθήνα, παρέχει στους επιβάτες ένα αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα. Το χρονοδιάγραμμα αφορά το πρόγραμμα ταξιδιού από Διεθνής Αερολιμένας - Athens International Airport σταθμός προς Σταθμός Λαρίσης - St.Larissis σταθμός, ωστόσο το πρόγραμμα ενδέχεται να ενημερωθεί για διαφορετικούς λόγους.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα σε πραγματικό χρόνο ή να προβάλετε μια εκτυπώσιμη έκδοση του προγράμματος Train. Σχεδιάστε το ταξίδι σας σύμφωνα με το πρόγραμμα για σήμερα, αύριο, τις καθημερινές ή το Σαββατοκύριακο με το αξιόπιστο και ενημερωμένο πρόγραμμά μας HELLENIC TRAIN SA. Ενημερώνουμε το πρόγραμμα της Π3Γ, από Διεθνής Αερολιμένας - Athens International Airport σε Σταθμός Λαρίσης - St.Larissis, καθημερινά τα μεσάνυχτα.

Αυτή η σελίδα, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα χρονοδιαγράμματος Train, έχει σχεδιαστεί για εύκολη λήψη και εκτύπωση. Αποθηκεύστε το πρόγραμμα Train ως PDF ή σε άλλη μορφή για πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε ένα έντυπο αντίγραφο για να το πάρετε μαζί σας εν κινήσει για βολική αναφορά