Skip to main content

How to get to Andorra in Andorra la Vella by Bus?

See Andorra, Andorra la Vella, on the map

Directions to Andorra (Andorra la Vella) with public transportation

The following transit lines have routes that pass near Andorra

Bus stations near Andorra in Andorra la Vella

Station Name Distance
La Molina 15 min walk

Bus lines to Andorra in Andorra la Vella

Line Name Direction
BN2 Andorra La Vella – Canillo
L2 Encamp
L4 Pas De La Casa
Questions & Answers
 • What are the closest stations to Andorra?

  The closest stations to Andorra are:

  • La Molina is 647 meters away, 15 min walk.
  More details
 • Which Bus lines stop near Andorra?

  These Bus lines stop near Andorra: L4.

  More details
 • How far is the bus stop from Andorra in Andorra la Vella?

  The nearest bus stop to Andorra in Andorra la Vella is a 15 min walk away.

  More details
 • What’s the nearest bus stop to Andorra in Andorra la Vella?

  The La Molina stop is the nearest one to Andorra in Andorra la Vella.

  More details
 • What time is the first Bus to Andorra in Andorra la Vella?

  The L2 is the first Bus that goes to Andorra in Andorra la Vella. It stops nearby at 6:33 AM.

  More details
 • What time is the last Bus to Andorra in Andorra la Vella?

  The L4 is the last Bus that goes to Andorra in Andorra la Vella. It stops nearby at 9:58 PM.

  More details

See Andorra, Andorra la Vella, on the map

The Most Popular Urban Mobility App in Andorra la Vella.
All local mobility options in one app
Get it on Google Play Download on the App Store

Public Transit to Andorra in Andorra la Vella

Wondering how to get to Andorra in Andorra la Vella, Andorra? Moovit helps you find the best way to get to Andorra with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Andorra in real time.

Looking for the nearest stop or station to Andorra? Check out this list of stops closest to your destination: La Molina.

You can get to Andorra by Bus. These are the lines and routes that have stops nearby - Bus: L4

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Andorra easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Andorra easy, which is why over 930 million users, including users in Andorra la Vella, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares to Andorra, please check the Moovit app.

Andorra
Andorra Andorra (IPA: [ənˈdɔ.rə]), oficialment Principat d'Andorra, és un microestat independent de l'Europa sud-occidental situat als Pirineus entre Catalunya i França. Limita amb Catalunya del Sud al sud (amb els municipis d'Alins, Les Valls de Valira i Lles de Cerdanya), amb Catalunya del Nord al nord-est (comunes de Porta i Portè) i amb el departament franco-occità de l'Arieja al nord. Andorra és un dels estats més petits del món amb només 468 km², i és un dels cinc microestats del continent, dels quals és el segon més gran i el més populós amb una població de 77.543 habitants, dels quals 37.749 són de nacionalitat andorrana.Fins al 1993 –durant 715 anys– Andorra estigué governada per dos senyors feudals, el bisbe del bisbat d'Urgell i els hereus del títol del comtat de Foix, comtat que amb el temps va acabar en mans de la Corona de França i després de la revolució a la República Francesa. Actualment està constituït com un estat social i democràtic de Dret, el règim polític del qual és el coprincipat parlamentari, i té com partits d'estat el bisbe d'Urgell (actualment Joan Enric Vives i Sicília) i el president de la República Francesa (actualment Emmanuel Macron). Xavier Espot Zamora és l'actual cap del Govern d'Andorra, i el català n'és l'únic idioma oficial, si bé els usos lingüístics habituals de la població s'estenen també a altres llengües.D'ençà de la Segona Guerra Mundial, Andorra ha passat de ser un país pobre i aïllat a tenir una puixant economia que atrau immigració gràcies al turisme i a l'esforç que es fa per atreure noves empreses i millorar la competitivitat, la innovació i la sostenibilitat de l'economia al Principat. Andorra es va considerar un paradís fiscal, cosa que no succeeix actualment i, per tant, no apareix a la llista grisa de països no cooperants de l'OCDE. Andorra té un marc fiscal competitiu i es considerava el 2017 com el segon país del món més atractiu per a invertir.El Principat d'Andorra té una afinitat molt forta amb Catalunya: la llengua oficial és el català, les seves institucions es basen en el dret català, un gran nombre dels habitants són catalans i, finalment, el principat sencer forma part de la diòcesi d'Urgell, divisió eclesiàstica catalana.Tant a Andorra com a Catalunya s'utilitza sovint el nom històric de les Valls d'Andorra. Aquest nom prové del relleu andorrà, format per diverses valls que pertanyen principalment a la conca de la Valira (afluent del Segre), exceptuant la capçalera de l'Arieja, que desemboca a la Garona.No té forces armades pròpies (tot i que històricament tenia sometent) i la seva defensa és responsabilitat d'Espanya i França. En cas d'emergències i/o desastres naturals, com per exemple per les inundacions ocasionades pels aiguats del 1982, es convoca el sometent format per homes majors de 18 anys i de nacionalitat andorrana; la llei contempla que només han de ser convocats en cas que no hi hagi un nombre suficient de policies disponible.
How to get to Andorra with public transit - About the place

Public transit lines with stations closest to Andorra in Andorra la Vella

Moovit

1.19M+ reviews
Easier to get to Andorra in…