How to get to Les Escaldes in Les Escaldes by Bus

Start
End
Search

Questions & Answers

What are the closest stations to Les Escaldes?


The closest stations to Les Escaldes are:
La Drecera is 110 meters away, 2 min walk.
Parnal is 125 meters away, 2 min walk.
Plaça Sta. Anna is 128 meters away, 2 min walk.
Plaça Coprínceps is 218 meters away, 3 min walk.

Which Bus lines stop near Les Escaldes?

These Bus lines stop near Les Escaldes: L1, L4, L6.

Get directions from your current location
Moovit is the world's #1 transit app.
Supports over 2700 cities in 90 + countries worldwide!
Google Play badge AppStore badge
Add this badge to your website. Click to copy HTML

Wondering how to get to Les Escaldes in Les Escaldes, Andorra? Moovit helps you find the best way to get to Les Escaldes with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Les Escaldes in real time.

Looking for the nearest stop or station to Les Escaldes? Check out this list of stops closest to your destination: La Drecera; Parnal; Plaça Sta. Anna; Plaça Coprínceps.

You can get to Les Escaldes by Bus. These are the lines and routes that have stops nearby - Bus: L1, L4, L6.

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Les Escaldes easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Les Escaldes easy, which is why over 360 million users, including users in Les Escaldes, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

Les Escaldes, Les Escaldes
Les Escaldes, Les Escaldes Les Escaldes, també anomenat simplement Escaldes, és un dels nuclis tradicionals que formen la ciutat i parròquia d'Escaldes-Engordany (Andorra). Es troba a 1.053 metres d'altitud a l'esquerra i a migdia de la Valira d'Orient, entre la seva confluència amb el riu Madriu i la seva unió amb la Valira del Nord. La població es troba en un sector engorjat de la vall, tant que a l'hivern el sol pràcticament no hi arriba a diferència de la resta de pobles que estan ben exposats al sol, la construcció de la població en aquest indret es deu a l'existència de fonts termals d'aigües sulfuroses i nitrogenades sulfuroses que sorgeixen de la falla que recorre la plana d'Andorra i que donaren nom a la població. Actualment les Escaldes formen una sola població amb el nucli d'Engordany, que donen nom a la ciutat i a la parròquia d'Escaldes-Engordany, l'aglomeració urbana és tal que no només s'allarga per aquests dos nuclis, sinó que forma un conjunt amb la ciutat d'Andorra la Vella al voltant de l'eix avinguda Carlemany (Escaldes) - avinguda Meritxell (Andorra la Vella) que segueixen l'antiga carretera i on s'han establert botigues i establiments turístics.
How to get to Les Escaldes with public transit - About the place
Moovit - Your local transit app for Android and iOS
Moovit Real-Time Arrivals, Schedules, Maps & More