How to get to Pont De Sassanat in Andorra la Vella by Bus

Start
End
Search

Directions to Pont De Sassanat (Andorra la Vella) with public transportation

Click on a route to get updated schedules

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions

How to get to Pont De Sassanat by Bus

Click on the Bus route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

From La Massana Park 45 min
Bus - L5
Bus - L2
Walk
From Hotel Arinsal, Arinsal 49 min
Bus - L5
Bus - L2
Walk
From Ransol 66 min
Walk
Bus - L4
Bus - L2
Walk

Questions & Answers

Get directions from your current location
Moovit is the world's #1 transit app.
Supports over 2700 cities in 90 + countries worldwide!
Google Play badge AppStore badge

Want to know the best way to get to Pont De Sassanat in Andorra la Vella, Andorra?

Moovit can help! Moovit’s route finder helps make your journey easier. Specify the street address you are looking for and Moovit will help find the best routes and fastest times to get you there!

Want to take a specific transit option? Bus are available public transportation alternatives that can be used to reach your destination. Any of the following transit lines have routes that pass near Pont De Sassanat - Bus: L2.

On the go? Download the Moovit App to use our helpful live directions feature, which will map out the streets and the best routes available. Moovit has the latest updated schedules and time estimations for your trip to Pont De Sassanat.

You don’t need a specific bus or train app to get the next bus time, or to see the current train time or schedule. With Moovit, we have all your transit times and options in one easy-to-use app. We’re proud to have been voted by the Google Play Store and the App Store as one of the best transit apps available. Find out why over 360 million users, including riders in Andorra la Vella, trust Moovit for their public transit needs.

Pont De Sassanat
Pont De Sassanat El Pont de Sassanat és un pont situat a la parròquia d'Escaldes-Engordany, a Andorra. La construcció, datada entre 1942 i 1944, és considerada com patrimoni andorrà.El pont va ser construït en el transcurs d'unes obres per la captació d'aigua realitzades per part de l'empresa FHASA a la vall del Madriu, realitzades a principis de la dècada de 1940, i que van obligar a millorar les vies d'accés a la vall. La més important d'aquesta adequació va ser la del camí de la Muntanya, que surt de Sassanat i creua el riu a través d'aquest pont de pedra. FHASA es va comprometre a millorar i mantenir el camí, motiu pel qual va construir el pont, de granti, entre el 1942 i el 1944. A nivell descriptiu, es tracta d'un pont d’esquena plana, amb l’ull en arc rebaixat i barana de pedra. Està construït mitjançant blocs de granit, presentant un aparell irregular, amb l'excepció del de les pedres que formen les dovelles, les quals estan ben escairades i disposades. Es tracta d’un exemple molt il·lustratiu de l’adaptació de l’arquitectura d’alta muntanya als nous corrents estilístics, que a la vegada és un testimoni de la intervenció humana en el seu entorn natural, en aquest cas la vall del Madriu.
How to get to Pont De Sassanat with public transit - About the place
Moovit - Your local transit app for Android and iOS
Moovit Real-Time Arrivals, Schedules, Maps & More