How to get to Sant Martí de Nagol in Andorra la Vella by Bus

Start
End
Search

Directions to Sant Martí de Nagol (Andorra la Vella) with public transportation

Click on a route to get updated schedules

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions

How to get to Sant Martí de Nagol by Bus

Click on the Bus route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

From Biblioteca La Massana, La Massana 94 min
Bus - L5
Bus - L1
Walk
From Escàs 95 min
Bus - M4M4
Bus - L5
Bus - L1
Walk
From Sol Y Muntanya, Encamp 88 min
Bus - L2
Bus - L1
Walk
From Museu Casa De Areny-Plandolit, Ordino 105 min
Bus - L6
Bus - L1
Walk
From Les Bons, Encamp 101 min
Walk
Bus - L2
Bus - L1
Walk

Questions & Answers

Which Bus lines stop near Sant Martí de Nagol?

These Bus lines stop near Sant Martí de Nagol: L1.

Get directions from your current location
Moovit is the world's #1 transit app.
Supports over 2700 cities in 90 + countries worldwide!
Google Play badge AppStore badge
Add this badge to your website. Click to copy HTML

Looking for directions to Sant Martí de Nagol in Andorra la Vella, Andorra? Your journey just became much easier!

Download the Moovit App to find the fastest directions and to see the latest Bus schedules to Sant Martí de Nagol. Find updated times for all the routes that are available with real-time step-by-step directions from Sant Martí de Nagol.

Pick Bus options that you can take to get to Sant Martí de Nagol. Here’s a list of a few lines that pass near your destination - Bus: L1.

Looking to plan your return trip from Sant Martí de Nagol, but don’t know the street address? You can select your destination from our online map and Moovit will find the best available routes to get you where you need to go!

Moovit helps you find the quickest route and most convenient departure time. No need to install a bus app to check the bus time, or a train app to get the train time. Moovit has all the public transit info that you need to know. That’s why the Google Play Store and the Apple App Store voted us as one of the best public transportation apps available.

Sant Martí de Nagol
Sant Martí de Nagol Sant Martí de Nagol és una església romànica del segle xi al lloc de Nagol en la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria, declarada Bé d’interès cultural. Destaca per la seva situació encastada dins una penya pel lateral nord de la nau i amb un penya-segat que cau per la banda sud. Està documentada el 7 de maig de 1048 en una donació a Santa Maria d'Urgell. L'edifici original es va construir amb pedres arrancades de la mateixa penya i unides amb morter de calç. La seva posició és estratègica dominant l'entrada a la vall de Sant Julià. S'hi accedeix des de Nagol per un camí de 20 minuts a peu. Al segle xx es va restaurar, ja que es trobava en ruïna conservant-se els murs laterals i l'absis. El mur de la façana, amb la porta i campanar d'espadanya d'un sol forat, està reconstruït sense tenir documentació sobre l'arquitectura original. La planta és rectangular i irregular amb una orientació condicionada pel terreny. Només es pot accedir pel costat est, on és la porta, i l'absis és a l'oest en contra del que és habitual.L'absis és semicircular cobert amb una volta de quart d'esfera i amb lloses de llicorella. En el centre s'obre una finestra. A l'interior, el presbiteri és estret i realçat. Està cobert amb una volta de canó que acaba a cada banda amb unes fornícules cobertes amb volta de quart d'esfera.
How to get to Sant Martí de Nagol with public transit - About the place
Moovit - Your local transit app for Android and iOS
Moovit Real-Time Arrivals, Schedules, Maps & More