Kuinka päästä kohteeseen Arolampi paikassa Riihimäki kulkuvälineellä Juna

Aloita
Lopeta
Hae
Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2600 kaupunkia 85+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge
Lisää tämä merkki sivustollesi Klikkaa kopioidaksesi HTML:n

Etsitkö ohjeita kohteeseen Arolampi kaupungissa Riihimäki, Suomi? Matkastasi on tullut juuri paljon helpompi!

Lataa Moovit-sovellus etsiäksesi nopeimmat reitit ja nähdäksesi uusimmat Juna -aikataulut kohteeseen Arolampi. Löydä päivitetyt aikataulut kaikille saatavilla oleville reiteille vaiheittaisten ohjeiden avulla kohteesta Arolampi.

Valitse Juna -vaihtoehdoista, joilla voit päästä kohteeseen Arolampi. Tässä on lista muutamista linjoista, jotka kulkevat lähellä kohdettasi - Juna: Juna - R.

Suunnitteletko paluumatkaa kohteesta Arolampi, mutta et tiedä katuosoitetta? Voit valita kohteesi online-kartaltamme ja Moovit löytää sinulle parhaat saatavilla olevat reitit päästäksesi juuri sinne minne haluat!

Moovit auttaa sinua löytämään nopeimman reitin ja kätevimmän lähtöajan. Sinun ei tarvitse asentaa bussisovellusta tarkastaaksesi bussiaikataulut, tai junasovellusta ehtiäksesi junaan ajoissa. Moovitilla on kaikki tarvitsemasi joukkoliikennetiedot. Tämän vuoksi Google Play Store ja Apple App Store valitsivat meidät yhdeksi parhaimmista joukkoliikennesovelluksista.

Arolampi, Riihimäki
Arolampi, Riihimäki Arolampi on maalaiskylä Riihimäellä. Arolammilta on noin yhdeksän kilometriä Riihimäen keskustaan. Valtatie 3:n moottoritieosuus ja seututie 130 halkaisevat kylän toiselta laidalta. Arolampi on saanut nimensä Vantaan joen "laajentumasta", sillä joki virtaa lammen läpi. Lampi on lintujen suoja- ja pesimäpaikka, sillä se on laajalti ruokojen kätköissä. Arolammella on Paalijoen kanjoni, hautavajoama, mikä alkaa Arolammin puolelta ja päättyy Hyvinkäälle. Korkeiden kallioiden välissä virtaa Paalijoki. Tunnettuja arolampilaisia ovat Mauno Isola, joka sanoitti joululaulun ”Me käymme joulun viettohon”, ja hänen tyttärensä Maija Isola, joka oli Marimekon tekstiilien pääsuunnittelija. Riihimäen vanhin kansakoulu perustettiin Arolammille vuonna 1899. Nykyään tiloissa on pitopalvelu.
Kuinka päästä määränpäähän Arolampi käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta