Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Birgitta-Koti paikassa Tuulos kulkuvälineellä bussi?

Näytä Birgitta-Koti, Tuulos, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Birgitta-Koti Tuulos joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Birgitta-Koti ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Birgitta-Koti joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Birgitta-Koti, Tuulos

 • Likokuja I,6 min kävely,
 • Kirjasto,10 min kävely,
 • Tuulostori,12 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Birgitta-Koti, Tuulos

 • 800,Lammi Linja-Autoasema,
 • 802,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 862,Lammi Linja-Autoasema,
 • 764,Hauho Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Birgitta-Koti?

  Lähimmät asemat kohteeseen Birgitta-Koti ovat:

  • Likokuja I on 287 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
  • Kirjasto on 678 metriä päässä, 10 min kävelymatka.
  • Tuulostori on 851 metriä päässä, 12 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Birgitta-Koti?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Birgitta-Koti: 802, 862.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Birgitta-Koti kaupungissa Tuulos?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Birgitta-Koti kaupungissa Tuulos on Likokuja I. Se on 6 min kävelymatkan päässä.

Näytä Birgitta-Koti, Tuulos, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Birgitta-Koti, Tuulos

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Birgitta-Koti kaupungissa Tuulos, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Birgitta-Koti vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Birgitta-Koti.

Etsitkö kohteen Birgitta-Koti lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Likokuja I; Kirjasto; Tuulostori.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Birgitta-Koti helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Birgitta-Koti matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tuulos, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Birgitta-Koti Osoite: Tampereen valtatie katu kaupungissa Tuulos

Birgitta-Koti, Tuulos

Kierrä paikkaa Tuulos julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Tuulos ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Tuulos.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Tuulos , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Tuulos tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Tuulos? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Tuulos julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Tuulos sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Tuulos on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Birgitta-Koti, Tuulos

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Birgitta-Koti, Tuulos

Helpompi päästä kohteeseen Birgitta-Koti