Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Kapakanmäki Tuulos kulkuvälineellä bussi?

Näytä Kapakanmäki Tuulos kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Kapakanmäki Tuulos joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Kapakanmäki Tuulos ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Kapakanmäki Tuulos joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Kapakanmäki Tuulos

 • Vääräkoivu L,33 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Kapakanmäki Tuulos

 • 800,800 Hämeenlinna - Tuulos - Lammi,
 • 802,802 Hämeenlinna - Tuulos - Lammi - Lahti,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kapakanmäki Tuulos?

  Lähimmät asemat kohteeseen Kapakanmäki Tuulos ovat:

  • Vääräkoivu L on 1622 metriä päässä, 33 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kapakanmäki Tuulos?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kapakanmäki Tuulos: 802, 862.

Näytä Kapakanmäki Tuulos kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Kapakanmäki Tuulos

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Kapakanmäki Tuulos, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Kapakanmäki Tuulos vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Kapakanmäki Tuulos.

Etsitkö kohteen Kapakanmäki Tuulos lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Vääräkoivu L.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Kapakanmäki Tuulos helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Kapakanmäki Tuulos matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tuulos, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Tuulos, Hämeenlinna

Kapakanmäki Tuulos

Kierrä paikkaa Tuulos julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Tuulos ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Tuulos.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Tuulos , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Tuulos tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Tuulos? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Tuulos julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Tuulos sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Tuulos on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kapakanmäki Tuulos

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Kapakanmäki Tuulos

Helpompi päästä kohteeseen Kapakanmäki Tuulos