Kuinka päästä kohteeseen Kirkkonummi paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi, Juna

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Kirkkonummi yllä olevasta sijainnista paikassa Helsinki käyttäen kulkuvälinettäBussi, Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Kuinka päästä määränpäähän Kirkkonummi kulkuvälineellä Bussi

Klikkaa reittiä nähdäksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla, linjojen saapumisajat ja päivitetyt linja-aikataulut.

Paikasta Hesburger 42 min
Bussi - 146
146
Bussi - 174Z
174Z
Paikasta Lippulaiva, Espoo 45 min
Bussi - 146
146
Bussi - 173Z
173Z
Paikasta Espoo 59 min
Bussi - 136
136
Bussi - 173Z
173Z
Paikasta Espoon Keskus, Espoo 55 min
Bussi - 134
134
Bussi - 173Z
173Z
Paikasta Kivenlahti, Espoo 59 min
Bussi - 164
164
Bussi - 173Z
173Z

Kuinka päästä määränpäähän Kirkkonummi kulkuvälineellä Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla, linjojen saapumisajat ja päivitetyt linja-aikataulut.

Paikasta Espoo 25 min
Juna - U
U
Paikasta Espoon Keskus, Espoo 24 min
Juna - U
U
Paikasta Kivenlahti, Espoo 85 min
walking.svg
Juna - U
U

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kirkkonummi?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Kirkkonummi ovat:
    • Kirkkonummen Asema on 109 metriä päässä, 2 min kävelymatka
    • Munkinkuja on 256 metriä päässä, 6 min kävelymatka
    • Munkinmäentie on 440 metriä päässä, 7 min kävelymatka
    • Kirkkonummenportti on 571 metriä päässä, 8 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Kirkkonummi?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kirkkonummi?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 1500 kaupunkia 79+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Matkustaminen määränpäähän Kirkkonummi paikassa Helsinki ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käytä Moovitia saadaksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet matkustaessasi nykyisestä sijainnistasi tai parhaasta nähtävyydestä tai mistä tahansa suuresta julkisen liikenteen asemasta.

Tarkastele yksityiskohtaisia reittejä kartalla, näe bussi- ja juna-aikatalut, saapumisajat, ja palveluhälytykset, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset määränpäähän Kirkkonummi.

Matkustaessasi määränpäähän Kirkkonummi , käytä Moovitin Live-reittiohjeita Jää Pois -Ilmoitusten kanssa, jotta tiedät tarkalleen milloin sinun tulee jäädä pois kyydistä ja kuinka kauas sinun täytyy kävellä, kuinka kauan sinun täytyy odottaa seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa sinulle, kun on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei enää tarvitse jatkuvasti tarkastaa onko seuraava sinun pysäkkisi.

Kirkkonummi
Kirkkonummi Kirkkonummi (ruots. Kyrkslätt) on Suomen kunta, joka sijaitsee Helsingin seudulla, Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla. Idässä Kirkkonummea reunustaa Espoo. Muut naapurikunnat ovat Vihti, Siuntio ja Inkoo. Yhteistä maarajaa Inkoon kanssa on jonkin verran saaristossa, muuten yhteinen raja koostuu merestä. Kunnassa asuu 39 183 ihmistä ja sen pinta-ala on 1 017,01 neliökilometriä, josta 27,36 neliökilometriä on vesistöjä. Väestötiheys on 107 asukasta neliökilometriä kohden. Kunta on kaksikielinen. Enemmistönä 76,0 prosenttia asukkaista puhuu suomea ja 16,9 prosenttia ruotsia.Kunnan nimi tulee arvatenkin 700 vuotta vanhasta Kirkkonummen kirkosta, joka sijaitsee mäen päällä kuntakeskuksessa. Kirkkonummi on osa Helsingin seutua eli Helsingin metropolialuetta. Etäisyys kuntakeskuksesta Helsingin keskustaan on yli 30 kilometriä, kunnan itärajalta vain 20 kilometriä. Ajoaika kuntakeskuksesta Helsingin keskustaan on noin 30 minuuttia. Kantatie 51:n parantaminen moottoritieksi Kivenlahden ja Munkinmäen liittymän välillä on valmistunut. Juna- ja bussiyhteydetkin pääkaupunkiseudulle ovat hyvät. Sekä junalla että bussilla matka Helsingin keskustaan kestää 30–45 minuuttia. Kirkkonummi kuuluu Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymään. Enemmistö asukkaista työskentelee pääkaupunkiseudulla. Suurimmat asutuskeskukset kunnassa ovat Kirkkonummen kirkonkylä (kuntakeskus), Gesterby, Masala, Veikkola (pohjoisin keskus), Kantvik (meren läheisyydessä) ja meren rannalla oleva Upinniemen varuskunta. Näiden lisäksi Kirkkonummella on kymmeniä pieniä kyliä. Kirkkonummi on väkiluvultaan Nurmijärven jälkeen Suomen toiseksi suurin kunta, joka ei käytä itsestään nimitystä kaupunki. Tilastollisen kuntaryhmityksen mukaan Kirkkonummi on kuitenkin kaupunkimainen kunta, sillä sen suurimmassa taajamassa asuu yli 15 000 asukasta.
Kuinka päästä määränpäähän Kirkkonummi käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
People also search for:

Lähimmät asemat koheeseen Kirkkonummi kaupungissa Helsinki

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Täysimittaista kokemusta varten