Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Lammin Biologinen Asema kulkuvälineellä Bussi?

Näytä Lammin Biologinen Asema kartalla

Lammin Biologinen Asema kartta

Miten päästä kohteeseen Lammin Biologinen Asema joukkovälineellä Bussi?

Klikkaa Bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Lammin Biologinen Asema

Aseman nimiEtäisyys
Pääjärventie I21 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Lammin Biologinen Asema

Linjan nimiSuunta
802Lahti Matkakeskus Tulolaituri
890Lahti Matkakeskus Terminaali
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Lammin Biologinen Asema?

  Lähimmät asemat kohteeseen Lammin Biologinen Asema ovat:

  • Pääjärventie I on 1609 metriä päässä, 21 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lammin Biologinen Asema?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lammin Biologinen Asema: 900.

  Lisää yksityiskohtia

Näytä Lammin Biologinen Asema kartalla

Lammin Biologinen Asema kartta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Hämeenlinna.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Lammin Biologinen Asema

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Lammin Biologinen Asema, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Lammin Biologinen Asema vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Lammin Biologinen Asema.

Etsitkö kohteen Lammin Biologinen Asema lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Pääjärventie I.

Voit päästä kohteeseen Lammin Biologinen Asema liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 900

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Lammin Biologinen Asema helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Lammin Biologinen Asema matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Lammi, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Lammin Biologinen Asema
Lammin Biologinen AsemaLammin biologinen asema on Lammilla Hämeenlinnassa sijaitseva Helsingin yliopiston luonnontieteellinen asema, joka samalla on myös kokous- ja seminaarikeskus majoitus- ja keittiölaitoksineen. Se on myös Suomen suurin biologinen asema. Yhdessä Kilpisjärven biologisen aseman ja Tvärminnen eläintieteellisen aseman kanssa Lammin biologinen asema toimii Helsingin yliopiston luonnontieteiden opetus- ja tutkimustukikohtana. Asemalla on käynnissä yli 20 luonto- ja ilmastotutkimusta. Aseman tutkimukset rahoitetaan yleensä ulkopuolisella rahoituksella. Merkittävin rahoittaja lienee Suomen akatemia, ja myös EU on ryhtynyt aktiiviseksi rahoittajaksi. Vuonna 2008 paikallinen liike-elämä perusti Lammin biologisen aseman Ympäristötutkimuksen Säätiön tukemaan asemalla tehtävää ympäristötutkimusta. Muihin rahoittajiin lukeutuu Hämeenlinnan kaupunki, joka kehitysyhtiönsä kautta sponsoroi biologiselle asemalle sijoitettua ympäristötutkimuksen professuuria.Aseman nykyinen päärakennus rakennettiin vuonna 1970, ja se on 2000 neliömetrin laajuinen. Oppilasasuntolan takaa olevalta niityltä lähtee luontopolku, joka kulkee Linnamäen huipun (168 metriä merenpinnan yläpuolella) ja lehtometsän läpi Pää­järven rannalle, ja takaisin asemalle. Asemalla on päärakennuksen lisäksi oppilasasuntola, tutkija- ja henkilökunta-asuntolat sekä tutkimushalli. Aseman alueella on verstas, rantasauna ja muita huoltorakennuksia. Melkein koko biologisen aseman alue on suojeltu.

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lammin Biologinen Asema

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lammin Biologinen Asema

Moovit

1.19M+ arvostelua
Helpompi päästä kohteeseen Lammin Biologinen Asema