Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Lieson Lava paikassa Lammi kulkuvälineellä bussi?

Näytä Lieson Lava, Lammi, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Lieson Lava Lammi joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Lieson Lava ohi

 • BussiBussi: 

Bussi-asemat lähellä kohdetta Lieson Lava, Lammi

 • Lieso,12 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Lieson Lava, Lammi

 • 865,Lammi Linja-Autoasema,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Lieson Lava?

  Lähimmät asemat kohteeseen Lieson Lava ovat:

  • Lieso on 738 metriä päässä, 12 min kävelymatka.
 • Mitkä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lieson Lava?

  Nämä bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Lieson Lava: 764, 802.

 • Mikä on lähin bussi pysäkki kohteeseen Lieson Lava kaupungissa Lammi?

  Lähin bussi pysäkki paikkaan Lieson Lava kaupungissa Lammi on Lieso. Se on 12 min kävelymatkan päässä.

Näytä Lieson Lava, Lammi, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Lieson Lava, Lammi

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Lieson Lava kaupungissa Lammi, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Lieson Lava vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Lieson Lava.

Etsitkö kohteen Lieson Lava lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Lieso.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Lieson Lava helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Lieson Lava matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Lammi, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Lammi, Hämeenlinna

Lieson Lava, Lammi

Kierrä paikkaa Lammi julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Lammi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Lammi.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Lammi , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Lammi tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Lammi? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Lammi julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Lammi sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Lammi on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lieson Lava, Lammi

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lieson Lava, Lammi

Helpompi päästä kohteeseen Lieson Lava