Kuinka päästä kohteeseen Pitäjänmäen Asema paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi, Juna, Raitiovaunu tai Metro

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Pitäjänmäen Asema yllä olevasta sijainnista paikassa Helsinki käyttäen kulkuvälinettäBussi, Juna, Raitiovaunu tai Metro

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Miten päästä kohteeseen Pitäjänmäen Asema joukkovälineellä Bussi

Klikkaa Bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Westendinasema, Espoo 28 min
Bussi - 550

550

Paikasta Matinkylä, Espoo 55 min
Bussi - 531

531

Bussi - 111

111

Bussi - 550

550

Paikasta Viiskulma, Helsinki 44 min
Bussi - 14

14

Bussi - 550

550

Paikasta Lasipalatsi, Helsinki 31 min
Bussi - 217

217

Paikasta Tapulikaupunki / Stapelstaden 54 min
Bussi - 79

79

Bussi - 61T

61T

Bussi - 54

54

Miten päästä kohteeseen Pitäjänmäen Asema joukkovälineellä Juna

Klikkaa Juna -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Viiskulma, Helsinki 33 min
walking.svg
Juna - A

A

Paikasta Lasipalatsi, Helsinki 18 min
Juna - A

A

Paikasta Tapulikaupunki / Stapelstaden 42 min
walking.svg
Juna - K

K

Juna - A

A

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Pitäjänmäen Asema?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Pitäjänmäen Asema ovat:
    • Takkatie on 337 metriä päässä, 5 min kävelymatka
    • Pitäjänmäen Asema on 361 metriä päässä, 6 min kävelymatka
    • Talin Siirt.Puutarha on 508 metriä päässä, 8 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Pitäjänmäen Asema?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Pitäjänmäen Asema?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2200 kaupunkia 80+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Katso kaikki reitit, jotka pysähtyvät pysäkillä Pitäjänmäen Asema kaupungissa Helsinki, Suomi.

Etkö etsi pysäkkiä Pitäjänmäen Asema? Haluatko etsiä lähimmät Bussi, Juna, Raitiovaunu tai Metro -asemat? Valitse toinen asema tai pysäkki karttanäkymästämme etsiäksesi lähimpänä olevia bussi- tai juna-asemia tai kaupungin Helsinki muita asemia.

Haluatko tietää, mitkä asemat ovat lähimpänä juuri nyt? Etsi lähelläsi olevat Bussi, Juna, Raitiovaunu tai Metro -asemat lataamalla Moovit-sovellus. Sovelluksen avulla voit myös löytää lähimmät bussipysäkit tai juna-asemat tai etsiä vaihtoehtoisia reittejä ja aikatauluja pysäkille Pitäjänmäen Asema.

Etsitkö tiettyä kohteesi lähellä olevaa asemaa? Etsi vaihtoehtoinen pysäkki tai pysäkin Pitäjänmäen Asema lähellä oleva vaihtoehtoinen pysäkki Moovitin avulla. Valitse tältä listalta vaihtoehtoinen asema pysäkille Pitäjänmäen Asema. Takkatie; Pitäjänmäen Asema; Talin Siirt.Puutarha.

Etsi kohteeseesi muita vaihtoehtoja, kuten Bussi, Juna, Raitiovaunu tai Metro -reittejä. Seuraavat reitit kulkevat myös pysäkin Pitäjänmäen Asema läheltä - Juna: A; Bussi: 217, 54, 550.

Pysäkille Pitäjänmäen Asema matkustaminen on nyt paljon helpompaa Moovitin ansiosta. Sinulla ei tarvitse olla erillistä bussisovellusta tarkistaaksesi bussi-aikataulut tai juna-sovellusta ehtiäksesi junaan ajoissa: Moovitilla on kaikki joukkoliikennetiedot yhdessä helppokäyttöisessä ja ilmaisessa sovelluksessa. Tämän vuoksi Google Play Store ja Apple App Store valitsivat Moovitin yhdeksi parhaimmista joukkoliikennesovelluksista. Myös yli 170 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Helsinki, luottavat Moovitiin joukkoliikennetarpeissaan!

Pitäjänmäen Asema
Pitäjänmäen Asema Pitäjänmäen rautatieasema (lyh. Pjm, ruots. Sockenbacka järnvägsstation) on rautatieasema Helsingissä. Se sijaitsee Valimon ja Mäkkylän asemien välissä. Helsingin päärautatieasemalta sinne on matkaa noin 8 kilometriä. Asemarakennus sijaitsee radan pohjoispuolella ja valmistui 1904, ja sitä laajennettiin 1911. Sen on suunnitellut Bruno Granholm. Lipunmyynti asemalla lopetettiin 1988. Tämän jälkeen rakennuksessa on toiminut muita yrityksiä kuten nykyisin Petfilms Oy. Pitäjänmäessä rautatien tavaraliikenne oli ennen erittäin vilkasta, mutta se hiipui VR:n lopettaessa pienten asemien tavarapalvelut Pitäjänmäessä (1988), Malmilla (1976) ja Herttoniemessä (1992) ja siirsi niiden toiminnan Pasilaan. Pitäjänmäen asema sijaitsee rataosalla Pasila–Karjaa, joka avattiin 1902 ja säännöllinen liikenne alkoi 1. syyskuuta 1903. Pitäjänmäen asema-alue rakennuksineen sisältyy museoviraston suojeltaviksi ehdotettujen asema-alueiden joukkoon, ja on sittemmin suojeltu ratavartijan tupaa lukuun ottamatta. Asema-alueeseen sisältyy nykyisellään neljä varsinaista rakennusta piharakennuksineen sekä puisto. Asuinrakennuksia on kolme: ratavartijan tupa, asemapäällikön talo sekä useamman asunnon rautatiehenkilökunnan talo. Radan toisella puolella sijaitseva entinen tavara-asema (ei suojeltu) valmistui 1970. Tavara-aseman lopettamisen jälkeen rakennus on ollut muussa käytössä, nyt Teknos Oy:n varastona. Asema-alueen ympäristö mullistui huomattavasti Helsinki–Leppävaara-kaupunkiradan valmistuessa 2001, lisäraiteiden lisäksi saatiin uusi asemalaituri sekä kevyen liikenteen silta. Samalla kuitenkin vanha, raiteiden pohjoispuolella sijaitseva asemarakennus jäi lopullisesti syrjään matkustajien kulkureiteistä, sillä sitä lähinnä sijaitsevat, pohjoisimmat raiteet on nyt varattu pysähtymättä ohi kulkeville junille, kun taas Pitäjänmäellä pysähtyvät paikallisjunat pysähtyvät kahdella eteläisimmällä raiteella. Kirkkonummen suuntaan liikennöidään raiteelta 4 ja Helsinkiin raiteelta 3. Tulevan Kehäradan vuoksi liikenne kaupunkiradan raiteilla muutettiin syksyllä 2013 oikeanpuoleisesta vasemmanpuoleiseksi.
Kuinka päästä määränpäähän Pitäjänmäen Asema käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Lähimmät asemat koheeseen Pitäjänmäen Asema kaupungissa Helsinki

Bussi asemat lähellä kohdetta Pitäjänmäen Asema kaupungissa Helsinki
Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta