Kuinka päästä kohteeseen Pitäjänmäen Asema paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi, Juna

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Pitäjänmäen Asema yllä olevasta sijainnista paikassa Helsinki käyttäen kulkuvälinettäBussi, Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Kuinka päästä määränpäähän Pitäjänmäen Asema kulkuvälineellä Bussi

Klikkaa reittiä nähdäksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla, linjojen saapumisajat ja päivitetyt linja-aikataulut.

Paikasta Matinkylä, Espoo 64 min
Bussi - 531
531
Bussi - 235
235
Paikasta Tapulikaupunki / Stapelstaden 54 min
Bussi - 79
79
Bussi - 61T
61T
Bussi - 54
54
Paikasta Musiikkitalo, Helsinki 33 min
Bussi - 217
217
Paikasta The Gallows Bird 40 min
Bussi - 118
118
Bussi - 549
549
Bussi - 550
550
Paikasta Linnanmaki, Vantaa 58 min
Bussi - 572K
572K
Bussi - 39
39

Kuinka päästä määränpäähän Pitäjänmäen Asema kulkuvälineellä Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla, linjojen saapumisajat ja päivitetyt linja-aikataulut.

Paikasta Tapulikaupunki / Stapelstaden 41 min
walking.svg
Juna - K
K
Juna - A
A
Paikasta Musiikkitalo, Helsinki 21 min
walking.svg
Juna - A
A
Paikasta Linnanmaki, Vantaa 50 min
walking.svg
Juna - I
I
Juna - A
A

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Pitäjänmäen Asema?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Pitäjänmäen Asema ovat:
    • Takkatie on 337 metriä päässä, 5 min kävelymatka
    • Pitäjänmäen Asema on 361 metriä päässä, 6 min kävelymatka
    • Talin Siirt.Puutarha on 508 metriä päässä, 8 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Pitäjänmäen Asema?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Pitäjänmäen Asema?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 1500 kaupunkia 79+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Matkustaminen määränpäähän Pitäjänmäen Asema paikassa Helsinki ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käytä Moovitia saadaksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet matkustaessasi nykyisestä sijainnistasi tai parhaasta nähtävyydestä tai mistä tahansa suuresta julkisen liikenteen asemasta.

Tarkastele yksityiskohtaisia reittejä kartalla, näe bussi- ja juna-aikatalut, saapumisajat, ja palveluhälytykset, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset määränpäähän Pitäjänmäen Asema.

Matkustaessasi määränpäähän Pitäjänmäen Asema , käytä Moovitin Live-reittiohjeita Jää Pois -Ilmoitusten kanssa, jotta tiedät tarkalleen milloin sinun tulee jäädä pois kyydistä ja kuinka kauas sinun täytyy kävellä, kuinka kauan sinun täytyy odottaa seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa sinulle, kun on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei enää tarvitse jatkuvasti tarkastaa onko seuraava sinun pysäkkisi.

Pitäjänmäen Asema
Pitäjänmäen Asema Pitäjänmäen rautatieasema (lyh. Pjm, ruots. Sockenbacka järnvägsstation) on rautatieasema Helsingissä. Se sijaitsee Valimon ja Mäkkylän asemien välissä. Helsingin päärautatieasemalta sinne on matkaa noin 8 kilometriä. Asemarakennus sijaitsee radan pohjoispuolella ja valmistui 1904, ja sitä laajennettiin 1911. Sen on suunnitellut Bruno Granholm. Lipunmyynti asemalla lopetettiin 1988. Tämän jälkeen rakennuksessa on toiminut muita yrityksiä kuten nykyisin Petfilms Oy. Pitäjänmäessä rautatien tavaraliikenne oli ennen erittäin vilkasta, mutta se hiipui VR:n lopettaessa pienten asemien tavarapalvelut Pitäjänmäessä (1988), Malmilla (1976) ja Herttoniemessä (1992) ja siirsi niiden toiminnan Pasilaan. Pitäjänmäen asema sijaitsee rataosalla Pasila–Karjaa, joka avattiin 1902 ja säännöllinen liikenne alkoi 1. syyskuuta 1903. Pitäjänmäen asema-alue rakennuksineen sisältyy museoviraston suojeltaviksi ehdotettujen asema-alueiden joukkoon, ja on sittemmin suojeltu ratavartijan tupaa lukuun ottamatta. Asema-alueeseen sisältyy nykyisellään neljä varsinaista rakennusta piharakennuksineen sekä puisto. Asuinrakennuksia on kolme: ratavartijan tupa, asemapäällikön talo sekä useamman asunnon rautatiehenkilökunnan talo. Radan toisella puolella sijaitseva entinen tavara-asema (ei suojeltu) valmistui 1970. Tavara-aseman lopettamisen jälkeen rakennus on ollut muussa käytössä, nyt Teknos Oy:n varastona. Asema-alueen ympäristö mullistui huomattavasti Helsinki–Leppävaara-kaupunkiradan valmistuessa 2001, lisäraiteiden lisäksi saatiin uusi asemalaituri sekä kevyen liikenteen silta. Samalla kuitenkin vanha, raiteiden pohjoispuolella sijaitseva asemarakennus jäi lopullisesti syrjään matkustajien kulkureiteistä, sillä sitä lähinnä sijaitsevat, pohjoisimmat raiteet on nyt varattu pysähtymättä ohi kulkeville junille, kun taas Pitäjänmäellä pysähtyvät paikallisjunat pysähtyvät kahdella eteläisimmällä raiteella. Kirkkonummen suuntaan liikennöidään raiteelta 4 ja Helsinkiin raiteelta 3. Tulevan Kehäradan vuoksi liikenne kaupunkiradan raiteilla muutettiin syksyllä 2013 oikeanpuoleisesta vasemmanpuoleiseksi.
Kuinka päästä määränpäähän Pitäjänmäen Asema käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
People also search for:

Lähimmät asemat koheeseen Pitäjänmäen Asema kaupungissa Helsinki

Bussi asemat lähellä kohdetta Pitäjänmäen Asema kaupungissa Helsinki
Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Täysimittaista kokemusta varten