Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Sotungin Lukio paikassa Vantaa kulkuvälineellä Bussi tai Juna?

Tiedot palveluhälytyksestä Koronavirus-päivitykset
Kaikki koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamat joukkoliikenteen muutokset on päivitetty Moovit-sovellukseen.
Katso lisätietoja lataamalla sovellus
Kaikki koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamat joukkoliikenteen muutokset on päivitetty sovellukseen. Lataa sovellus ja katso lisätietoja
Get it on Google PlayDownload on the App Store
Sotungin Lukio kartta Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta

Reittiohjeet määränpäähän Sotungin Lukio Vantaa joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Sotungin Lukio ohi

Kysymyksiä & Vastauksia

 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Sotungin Lukio?

  Lähimmät asemat kohteeseen Sotungin Lukio ovat:

  • Hakunilan Uimahalli on 178 metriä päässä, 3 min kävelymatka.
  • Sotungin Koulu on 204 metriä päässä, 4 min kävelymatka.
  • Sotungintie on 271 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Sotungin Lukio?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Sotungin Lukio: 553, 587, 711, 711K, 717, 717A.

  Lisää yksityiskohtia
Sotungin Lukio kartta Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Helsinki.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Sotungin Lukio, Vantaa

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Sotungin Lukio kaupungissa Vantaa, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Sotungin Lukio vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Sotungin Lukio.

Etsitkö kohteen Sotungin Lukio lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Hakunilan Uimahalli; Sotungin Koulu; Sotungintie.

Voit päästä kohteeseen Sotungin Lukio liikennevälineillä: Bussi tai Juna. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 553, 587, 711, 711K, 717, 717A

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Sotungin Lukio helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Sotungin Lukio matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 865 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Vantaa, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Sotungin Lukio, Vantaa
Sotungin Lukio, Vantaa Sotungin lukio on Itä-Vantaan Hakunilan kaupunginosassa, Hakunilan urheilupuiston pohjoislaidalla sijaitseva liikuntapainotteinen lukio. Siellä on noin 30 opettajaa ja 450 opiskelijaa. YO-kirjoituksissa koulusta kirjoitti esimerkiksi keväällä 2013 yhteensä 89 ja keväällä 2015 kaikkiaan 108 ylioppilaskokelasta. Koulu sijoittui ylioppilaskirjoitustulosten perusteella lukiovertailussa näinä vuosina maan lukioiden keskikastiin. Aikuislukion (etälukion) noin kymmenen ylioppilaskokelaan perusteella laskettu sijoitus oli päivälukiota vaatimattomampi. Koululla on usean urheilulajin valmentajia. Koulun valmennuslajeja ovat jalkapallo, jääkiekko, salibandy, tyttöjen koripallo, pesäpallo ja yleisurheilu. Moni Sotungin lukiossa valmennetuista urheilijoista on valittu lajinsa SM-joukkueeseen. Sotunki on menestynyt myös koulujen välisissä jalkapallo- ja salibandyturnauksissa useaan otteeseen. Sotungin lukio kuuluu pääkaupunkiseudun Urheiluakatemiaan (Urhea), joka tukee huippu-urheilijoita eri tavoin. Urheilun lisäksi koulu painottaa myös tietotekniikkaa ja viestintää. Lukion tiloissa onkin runsaasti tietokoneita sijoitettuna käytäville ja luokkiin ATK-luokan lisäksi. Opiskelijat voivat myös lainata digitaali- ja videokameroita ja kannettavia tietokoneita koulutöitä varten. Samassa rakennuksessa lukion kanssa toimivat myös Sotungin koulu (yläkoulu) ja Sotungin etälukio.
Kuinka päästä määränpäähän Sotungin Lukio käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Matkusta määränpäähän Sotungin Lukio helpommin sovelluksen avulla!