Kuinka päästä kohteeseen Sotungin Lukio paikassa Vantaa kulkuvälineellä Bussi

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Sotungin Lukio Vantaa joukkoliikenteellä

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Miten päästä kohteeseen Sotungin Lukio joukkovälineellä Bussi

Klikkaa Bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Kartanonkoski / Herrgårdsforsen 48 min
Bussi - 615
615
Bussi - 572K
572K
Bussi - 711
711
Paikasta TOKE 47 min
Bussi - 615
615
Bussi - 572K
572K
Bussi - 711
711
Paikasta Ilola / Gladas 45 min
Bussi - 624
624
Bussi - 587
587
Paikasta Kumpulan Kampus, Helsinki 27 min
Bussi - 717A
717A
Paikasta Maunula, Helsinki 47 min
Bussi - 553
553
Bussi - 711
711

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Sotungin Lukio?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Sotungin Lukio ovat:
    • Hakunilan Uimahalli on 178 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Sotungin Koulu on 293 metriä päässä, 4 min kävelymatka
    • Sotungintie on 344 metriä päässä, 5 min kävelymatka

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Sotungin Lukio?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2700 kaupunkia 86+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge
Lisää tämä merkki sivustollesi Klikkaa kopioidaksesi HTML:n

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Sotungin Lukio kaupungissa Vantaa, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Sotungin Lukio vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Sotungin Lukio reaaliaikaisesti.

Etsitkö lähintä pysäkkiä tai asemaa kohteeseen Sotungin Lukio? Katso tämä pysäkkien lista matkalla kohteeseesi: Hakunilan Uimahalli; Sotungin Koulu; Sotungintie.

Voit päästä kohteeseen Sotungin Lukio liikennevälineillä Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on pysäkkejä lähellä - Bussi: 587, 711, 717A.

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Sotungin Lukio helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Sotungin Lukio matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 300 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Vantaa, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Sotungin Lukio, Vantaa
Sotungin Lukio, Vantaa Sotungin lukio on Itä-Vantaan Hakunilan kaupunginosassa, Hakunilan urheilupuiston pohjoislaidalla sijaitseva liikuntapainotteinen lukio. Siellä on noin 30 opettajaa ja 450 opiskelijaa. YO-kirjoituksissa koulusta kirjoitti esimerkiksi keväällä 2013 yhteensä 89 ja keväällä 2015 kaikkiaan 108 ylioppilaskokelasta. Koulu sijoittui ylioppilaskirjoitustulosten perusteella lukiovertailussa näinä vuosina maan lukioiden keskikastiin. Aikuislukion (etälukion) noin kymmenen ylioppilaskokelaan perusteella laskettu sijoitus oli päivälukiota vaatimattomampi. Koululla on usean urheilulajin valmentajia. Koulun valmennuslajeja ovat jalkapallo, jääkiekko, salibandy, tyttöjen koripallo, pesäpallo ja yleisurheilu. Moni Sotungin lukiossa valmennetuista urheilijoista on valittu lajinsa SM-joukkueeseen. Sotunki on menestynyt myös koulujen välisissä jalkapallo- ja salibandyturnauksissa useaan otteeseen. Sotungin lukio kuuluu pääkaupunkiseudun Urheiluakatemiaan (Urhea), joka tukee huippu-urheilijoita eri tavoin. Urheilun lisäksi koulu painottaa myös tietotekniikkaa ja viestintää. Lukion tiloissa onkin runsaasti tietokoneita sijoitettuna käytäville ja luokkiin ATK-luokan lisäksi. Opiskelijat voivat myös lainata digitaali- ja videokameroita ja kannettavia tietokoneita koulutöitä varten. Samassa rakennuksessa lukion kanssa toimivat myös Sotungin koulu (yläkoulu) ja Sotungin etälukio.
Kuinka päästä määränpäähän Sotungin Lukio käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta