Kuinka päästä kohteeseen Strada Școlii paikassa Afumați kulkuvälineellä Bussi, Johdinauto tai Raitiovaunu

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Strada Școlii?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Strada Școlii ovat:
    • Afumati on 1055 metriä päässä, 14 min kävelymatka

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Strada Școlii?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2700 kaupunkia 86+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Haluatko tietää parhaan keinon päästä kadulle Strada Școlii kaupungissa Afumați, Romania?

Moovit auttaa sinua! Moovitin reittihaku tekee matkastasi helpomman. Kirjoita etsimäsi katuosoite ja Moovit auttaa sinua etsimään parhaat ja nopeimmat reitit määränpäähäsi!

Etsitkö kohteesi lähellä olevaa pysäkkiä tai jotain tiettyä asemaa? Jos haluat päästä kadulle Strada Școlii, tässä on lista kadun Strada Școlii lähimpänä olevista pysäkeistä ja asemista: Afumati.

Haluatko käyttää jotain tiettyä joukkoliikennevälinettä? Bussi, Johdinauto tai Raitiovaunu ovat hyviä vaihtoehtoja, joiden avulla voit päästä kohteeseesi. Seuraavien linjojen reitit kulkevat kadun Strada Școlii ohi - Bussi: Bussi - 409.

Oletko matkalla? Lataa Moovit-sovellus hyödyntääksesi hyödyllisiä live-ohjeita, jotka etsivät parhaat saatavilla olevat reitit. Moovitilla on ajantasaisimmat aikataulut ja aika-arviot matkallesi kadulle Strada Școlii.

Et tarvitse erillistä bussi- tai junasovellusta ehtiäksesi seuraavaan bussiin ajoissa tai nähdäksesi nykyiset juna-aikataulut. Mooviti tarjoaa kaikki joukkoliikennetiedot yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa. Olemme ylpeitä, sillä Google Play Store ja Apple App Store ovat äänestäneet meidät yhdeksi parhaimmista joukkoliikennesovelluksista. Selvitä, miksi yli 300 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Afumați, luottavat Moovitiin joukkoliikennetarpeissaan.

Strada Școlii, Afumați
Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta