Kuinka päästä kohteeseen Strada Eforie ja Strada Sinaia paikassa Pantelimon kulkuvälineellä Bussi, Metro, Johdinauto tai Raitiovaunu

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Strada Eforie ja Strada Sinaia yllä olevasta sijainnista paikassa Pantelimon käyttäen kulkuvälinettäBussi, Metro, Johdinauto tai Raitiovaunu

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä Metro linjan pysäkit lähellä kohdetta Strada Eforie ja Strada Sinaia?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Strada Eforie ja Strada Sinaia?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2200 kaupunkia 80+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Etsitkö Bussi, Metro, Johdinauto tai Raitiovaunu -reittejä, joilla on pysäkkejä lähellä kohdetta Strada Eforie ja Strada Sinaia kaupungissa Pantelimon, Romania?

Bussi, Metro, Johdinauto tai Raitiovaunu ovat mahdollisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit päästä kohteeseen Strada Eforie ja Strada Sinaia. Tutustu linjoihin, jotka kulkevat kohteesi läheltä - Metro: M1; Bussi: 547.

Moovit näyttää parhaat reitit ja paikalliset aikataulut haluamallesi kadulle tai kohteeseen. Etsi tulevat saapumisajat ja seuraa Moovit-sovelluksen live-ohjeita kohteeseen Strada Eforie ja Strada Sinaia. Sinun ei tarvitse asentaa bussisovellusta tarkistaaksesi bussiaikataulut tai junasovellusta ehtiäksesi junaan ajoissa. Moovit on ainoa all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua pääsemään määränpäähäsi. Lataa Moovit nähdäksesi, miksi Google Play Store ja Apple App Store äänestivät meidät yhdeksi parhaimmista joukkoliikennesovelluksista.

Strada Eforie ja Strada Sinaia, Pantelimon

Lähimmät asemat koheeseen Strada Eforie ja Strada Sinaia kaupungissa Pantelimon

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta