Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Teisko paikassa Tampere kulkuvälineellä Bussi?

Teisko kartta Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta

Reittiohjeet määränpäähän Teisko Tampere joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Teisko ohi

Bussi-asemat lähellä kohdetta Teisko, Tampere

Aseman nimi Etäisyys
Teiskola 7 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Teisko, Tampere

Linjan nimi Suunta
90 Kaanaa
90M Terälahti
90MX Kaanaa
90T Terälahti
90TX Kaanaa

Kysymyksiä & Vastauksia

 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Teisko?

  Lähimmät asemat kohteeseen Teisko ovat:

  • Teiskola on 497 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Teisko?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Teisko: 90, 90M.

  Lisää yksityiskohtia
Teisko kartta Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Tampere.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Teisko, Tampere

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Teisko kaupungissa Tampere, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Teisko vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Teisko.

Etsitkö kohteen Teisko lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Teiskola.

Voit päästä kohteeseen Teisko liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 90, 90M

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Teisko helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Teisko matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tampere, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Teisko, Tampere
Teisko, Tampere Teisko on Pirkanmaalla sijainnut entinen Suomen kunta. Se liitettiin Tampereeseen vuonna 1972, ja samalla Tampere sai uusia kaupunginosia: Kämmenniemen, Polson, Terälahden ja Velaatan. Teiskon naapurikunnat olivat Kangasala, Kuru, Orivesi, Ruovesi, Tampere (aiemmin Aitolahti) ja Ylöjärvi. Teiskon vaakunan suunnitteli Olof Eriksson ja se vahvistettiin vuonna 1958. Vuonna 1996 Teiskon alueella oli 2 485 asukasta. Alkujaan kunta käsitti alueita Näsijärven molemmin puolin, mutta vuonna 1954 Näsijärven länsipuoliset alueet liitettiin Ylöjärveen ja Kuruun. Samaan aikaan Kurun Näsijärven itäpuoliset alueet, muun muassa Kapee, liitettiin Teiskoon. Nykyään entinen Länsi-Teisko on kokonaan osa Ylöjärveä. Teiskon kunnan hallinnollinen keskus oli Kämmenniemi. Nykyisin peruspalvelut ovat keskittyneet Kämmenniemeen ja Terälahteen. Teiskon ja Aitolahden kunnilla oli keskenään paljon toimintaa, kuten yhteinen paikallislehti, joka ilmestyy yhä kerran viikossa torstaisin. Kunnassa sijaitsee myös Teiskon radio- ja televisioasema (maston korkeus 325 m). Teiskossa on kaksi koulua: yhtenäiskouluna (ylä- ja alakoulu) toimiva Kämmenniemen koulu sekä sen Terälahden toimipiste (alakoulu). Teiskon tärkein liikenneväylä on Tampereen ja Ruoveden välinen seututie 338, joka kulkee kaikkien suurimpien kylien – Kämmenniemen, Terälahden ja Velaatan – kautta. Maisansalossa on SF-Caravan Pirkanmaa ry:n leirintäalue ja sen lähellä toimii Metallityöväen liiton kurssikeskus Murikka-opisto.
Kuinka päästä määränpäähän Teisko käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Teisko, Tampere

Matkusta määränpäähän Teisko helpommin sovelluksen avulla!