Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Tusby paikassa Tuusula kulkuvälineellä Bussi tai Juna?

Tiedot palveluhälytyksestä Koronavirus-päivitykset
Kaikki koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamat joukkoliikenteen muutokset on päivitetty Moovit-sovellukseen.
Katso lisätietoja lataamalla sovellus
Kaikki koronaviruksen (COVID-19) aiheuttamat joukkoliikenteen muutokset on päivitetty sovellukseen. Lataa sovellus ja katso lisätietoja
Get it on Google Play Download on the App Store

Kysymyksiä & Vastauksia

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Helsinki.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Tusby, Tuusula

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Tusby kaupungissa Tuusula, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Tusby vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Tusby.

Voit päästä kohteeseen Tusby liikennevälineillä: Bussi tai Juna. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 963, 965, 965K

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Tusby helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Tusby matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 865 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tuusula, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Tusby, Tuusula
Matkusta määränpäähän Tusby helpommin sovelluksen avulla!