Menetrend ide: Ábránd Utca itt: Budapest Autóbusz, Villamos vagy Vasút-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Ábránd Utca?


A legközelebbi állomások ide: Ábránd Utcaezek:
Ábránd Utca is 35 méter away, 1 min walk.
Kerényi Frigyes Utca is 349 méter away, 5 min walk.
Arany János Utca is 371 méter away, 5 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Ábránd Utca környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Ábránd Utca környékén: 157, 157A, 29.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Melyik tömegközlekedési vonalak haladnak át Ábránd Utca megállóhelyen Budapest városban, Magyarország és megállnak-e a közelemben?

A Moovit segít megtalálni a leggyorsabb és leginkább frissített menetrendes a vonalakhoz amik megállnak Ábránd Utca megállóhely közelében. A Moovit megmutatja a legközelebbi megállókat és állomásokat az úticélodhoz. Nézd meg a legközelebbi megállók listáját a Ábránd Utca megállóhoz: Ábránd Utca; Kerényi Frigyes Utca; Arany János Utca.

Szeretnéd megtekinteni a többi közlekedési lehetőséget? Autóbusz, Villamos vagy Vasút a lehetséges közlekedési módok amiket használhatsz a Ábránd Utca való eljutáshoz. Válassz ebből a vonal listából ami legközelebb esik az úticélodhoz. Autóbusz: 157, 157A, 29.

Élő útirányokat is kereshetsz a Ábránd Utca megállóhoz vagy megnézheted a legközelebbi buszmegálló vagy Autóbusz, Villamos vagy Vasút állomást a közeledben a Moovit alkalmazás letöltésével.

Nincs szükség letölteni egy busz alkalmazást hogy megnézd a menetrendet vagy egy vonat alkalmazást, hogy megnézd annak menetrendjét. A Moovit egy minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít eljutni bárhová ahová szeretnél.

Próbáld ki a Moovit-ot és nézd meg, hogy miért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásának a Moovit-ot.

Ábránd Utca, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.