Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Útvonalakt ide Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára

 • Autóbusz Autóbusz: 9, 99
 • Metró Metró: M2, M3
 • Villamos Villamos: 3

Hogyan érhető el Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára a Metró járattal?

Kattintson a Metró útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára közelében Budapest városában

Megálló neve Távolság
Kőér Utca 7 perces séta
Basa Utca 9 perces séta
Vaspálya Utca 14 perces séta
Kápolna Utca 16 perces séta
Ihász Utca 16 perces séta
Liget Tér 16 perces séta

Villamos állomás Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára közelében Budapest városában

Megálló neve Távolság
Kocsis Sándor Sportközpont 9 perces séta
Kőbánya Alsó Vasútállomás (Mázsa Tér) 12 perces séta
Kőbánya Alsó Vasútállomás 14 perces séta

Autóbusz vonalak ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára Budapest városában

Vonal neve Irány
117 Kőbánya Alsó Vasútállomás
151 Kőbánya Alsó Vasútállomás
99 Pesterzsébet, Mátyás Király Tér
217E Garázsmenet Gyömrői Út 132.
95 Puskás Ferenc Stadion M
195 Rákoskeresztúr, Városközpont
217 Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér
9 Óbuda, Bogdáni Út
162 Kőbánya Alsó Vasútállomás
162A Kőbánya Alsó Vasútállomás
262 Kőbánya Alsó Vasútállomás
909 Deák Ferenc Tér M

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára?

  A legközelebbi állomások ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtáraezek:

  • Kőér Utca is 464 méter away, 7 min walk.
  • Kocsis Sándor Sportközpont is 611 méter away, 9 min walk.
  • Basa Utca is 647 méter away, 9 min walk.
  • Kőbánya Alsó Vasútállomás (Mázsa Tér) is 889 méter away, 12 min walk.
  • Kőbánya Alsó Vasútállomás is 1011 méter away, 14 min walk.
  • Vaspálya Utca is 1050 méter away, 14 min walk.
  • Kápolna Utca is 1161 méter away, 16 min walk.
  • Ihász Utca is 1185 méter away, 16 min walk.
  • Liget Tér is 1192 méter away, 16 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára környékén: 9, 99.

  További részletek...
 • Mely Metrójáratok állnak meg Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára környékén?

  Ezen Metrójáratok állnak meg Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára környékén: M2, M3.

  További részletek...
 • Mely Villamosjáratok állnak meg Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára környékén?

  Ezen Villamosjáratok állnak meg Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára környékén: 3.

  További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára valós időben.

Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Kőér Utca; Kocsis Sándor Sportközpont; Basa Utca; Kőbánya Alsó Vasútállomás (Mázsa Tér); Kőbánya Alsó Vasútállomás; Vaspálya Utca; Kápolna Utca; Ihász Utca; Liget Tér.

Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 9, 99 Metró: M2, M3 Villamos: 3

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmányellenőrző Intézet Könyvtára, Budapest
Könnyebb a Állatgyógyászati Oltóanyag-, Gyógyszer- És Takarmá… elérése az alkalmazással!