Menetrend ide: 17Bis itt: Bình Thạnh Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: 17Bis?

A legközelebbi állomások ide: 17Bisezek:

  • Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh is 241 méter away, 4 min walk.
  • Chợ Bà Chiểu is 365 méter away, 5 min walk.
  • Trường Th Nguyễn Đình Chiểu is 385 méter away, 6 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg 17Bis környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg 17Bis környékén: 08, 104, 24, 55.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: 17Bis Bình Thạnh városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: 17Bis in Bình Thạnh, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: 17Bis lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: 17Bis valós időben.

17Bis helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh; Chợ Bà Chiểu; Trường Th Nguyễn Đình Chiểu.

17Bis -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 08, 104, 24, 55

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor 17Bis felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

17Bis-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Bình Thạnh város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

17Bis, Bình Thạnh
Könnyebb a 17Bis elérése az alkalmazással!