Ugrás a fő témára

Menetrend ide: 1914-1918 itt: Szentendre vasút, autóbusz, villamos vagy metró-al?

Lásd: 1914-1918, Szentendre, a térképen

Útvonalakt ide 1914-1918 (Szentendre) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: 1914-1918

  • VasútVasút: H5
Kérdések és Válaszok
  • Mely vasútjáratok állnak meg 1914-1918 környékén?

    Ezen vasútjáratok állnak meg 1914-1918 környékén: H5

Lásd: 1914-1918, Szentendre, a térképen

A(z) Szentendre legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: 1914-1918 Szentendre városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: 1914-1918 in Szentendre, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: 1914-1918 lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: 1914-1918 valós időben.

Vasút:H5

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor 1914-1918 felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

1914-1918-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Szentendre város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Helyszín: Szentendre, Budapest

1914-1918, Szentendre

Járd körbe Szentendre-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Szentendre-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Szentendre.

Miközben egy úticél felé utazol Szentendre-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Szentendre területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Szentendre területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Szentendre tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Szentendre összes tömegközlekedési térképét az összes vasút, autóbusz, villamos vagy metró útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Szentendre -ban 4 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttvasút, autóbusz, villamos vagy metró, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Könnyebb eljutni ide: 1914-1918