Menetrend ide: Asia Center itt: Budapest Autóbusz, Villamos, Metró-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Menetrendek ide: Asia Center a legnépszerűbb helyekről itt: Budapest Autóbusz, Villamos, Metró-al

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Asia Center?

  • A legközelebbi állomások ide: Asia Centerezek:
    • Asiacenter is 149 méter away, 3 min walk
    • Pólus Center is 672 méter away, 10 min walk
    • Újpalota, Nyírpalota Út is 901 méter away, 13 min walk
    • Sárfű Utca is 1009 méter away, 14 min walk
Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 1500 várost támogatunk, több mint 79 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge
Add hozzá ezt a jelvényt a honlapodhoz Kattints a HTML link másolásához

Utazás ide: Asia Center itt:Budapest még nem volt ilyen egyszerű. Használd a Moovit-ot, hogy részletes lépésről lépésre navigációval tudj utazni a jelenlegi helyszínedről vagy egy népszerű látványosságtól vagy bármelyik főbb tömegközlekedési állomástól.

Nézd meg a részletes útvonalakat a térképen, a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket és szolgáltatás figyelmeztetéseket, hogy könnyen eljuss ide:Asia Center.

Miközben utazol ide: Asia Center használd a Moovit Élő Útvonalakat a Leszállási Értesítővel együtt, hogy pontosan tudd hogy mennyit és merre kell gyalogolnod leszállás után, mennyit kell várnod a vonaladra és hány megálló van még hátra. A Moovit figyelmeztetést fog küldeni amikor le kell szállnod - nem kell állandóan újra ellenőrizned hogy a tiéd-e a következő megálló.

Asia Center, Budapest
Asia Center, Budapest Az AsiaCenter (néha Asia Center, marketinganyagokban AsiaCenter Budapest, a köztudatban gyakran Ázsia Center) egy kereskedelmi és üzletközpont Budapest XV. kerületében, Újpalotán. Az épületkomplexum üzlethelyiségeit alapvetően ázsiai, illetve magyar, de ázsiai jellegű árukat forgalmazó kiskereskedők bérlik, de találhatóak benne éttermek, kávézók és bérelhető raktárak, irodák, bemutatótermek is. Az AsiaCenter 2003. március 7-én került átadásra, tulajdonosa az osztrák STRABAG SE építőipari vállalat. A hivatalos weboldal alapján a komplexum jelenleg az első fázisban van, de az építési terv alapján kibővítendő egy második ütemben, a jelenlegi alapterülete 125 000 négyzetméter. Az üzletközpont a Szentmihályi út 167-169. szám alatt, a Szilas-patak mellett fekszik, közelében található a Budapest China Mart, Budapest egyik legelső bevásárlóközpontja, a Pólus Center, valamint a Hotel Pólus is.
Menetrendek Asia Center tömegközlekedéssel
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Élő érkezések, menetrendek, térképek