Menetrend ide: Asia Center itt: Budapest Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés
Koronavírus frissítések
A koronavírus (COVID-19) miatti összes tömegközlekedési változást a Moovit alkalmazásban látja a frissítés után.
További részletek töltse le az alkalmazást
A koronavírus (COVID-19) miatti összes tömegközlekedési változást frissítik az alkalmazásban.
További részletek: QR kód beolvasása az alkalmazás letöltéséhez
Google Play badge AppStore badge
Asia Center, Budapest, Budapest A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található

Útvonalakt ide Asia Center (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Asia Center

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Asia Center?

A legközelebbi állomások ide: Asia Centerezek:

  • Asiacenter is 163 méter away, 4 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Asia Center környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Asia Center környékén: 133E, 196A, 46, 7, 7E, 8E.

Asia Center, Budapest, Budapest A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Asia Center Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Asia Center in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Asia Center lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Asia Center valós időben.

Asia Center helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Asiacenter.

Asia Center -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 133E, 196A, 46, 7, 7E, 8E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Asia Center felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Asia Center-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 720 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Asia Center, Budapest
Asia Center, Budapest Az AsiaCenter (néha Asia Center, marketinganyagokban AsiaCenter Budapest, a köztudatban gyakran Ázsia Center vagy becenéven Ázsia) kereskedelmi és üzletközpont Budapest XV. kerületében, Rákospalotán. 2003. március 7-én adták át. Bár a 2003-as megnyitáskor még 3 épületblokkot terveztek, elvetették a bővítési szándékot, és a 100%-ban Strabag tulajdonban lévő bevásárlóközpont két épületrészből álló komplexum maradt. A kiadott kiskereskedelmi terület 33 000 m², ebből szolgáltatások céljára mintegy 10 000 m² lett kialakítva. A felszín alatt könnyen megközelíthető, két kamionterminállal rendelkező raktárnak kialakított épületrész található, mely 10 000 m² -es területen helyezkedik el. Az egykor főleg ázsiai kereskedőknek otthont adó bevásárlóközpontban az elmúlt évek során az ázsiai bérlők száma csökkent, bár az üzletek felét továbbra is kínai és vietnámi árusok bérlik, a magyar tulajdonú, főleg egyéni vállalkozások aránya folyamatosan nő. Az üzletközpont a Szentmihályi út 167-169. szám alatt, a Szilas-patak mellett fekszik, közelében található a Budapest China Mart, Budapest egyik legelső bevásárlóközpontja, a Pólus Center, valamint a Hotel Pólus is. Évente közel 5 millió látogató érkezik ide, ahol közel 400 üzletben 10 nemzet kereskedői kínálják termékeiket. Az AsiaCenter 2016 februárja óta állatbarát és 2017-ben, majd 2018-ban is elnyerte az Év Kutyabarát Üzletközpontja címet.Az AsiaCenter terveit a Makat Kft. készítette, építése 2001-ben kezdődött el monolit vasbeton technológiával, és 2003-ban fejeződött be. 2003. március 7-én adták át, a beruházás értéke 200 millió euró volt.
Menetrendek Asia Center tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Asia Center elérése az alkalmazással!