Menetrend ide: Bölcsőde itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Bölcsőde?


A legközelebbi állomások ide: Bölcsődeezek:
Bölcsőde is 45 méter away, 1 min walk.
Irén Utca is 272 méter away, 4 min walk.
Dénes Utca is 537 méter away, 7 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Bölcsőde környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Bölcsőde környékén: 129, 22, 222, 22A.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Melyik tömegközlekedési vonalak haladnak át Bölcsőde megállóhelyen Budapest városban, Magyarország és megállnak-e a közelemben?

A Moovit segít megtalálni a leggyorsabb és leginkább frissített menetrendes a vonalakhoz amik megállnak Bölcsőde megállóhely közelében. A Moovit megmutatja a legközelebbi megállókat és állomásokat az úticélodhoz. Nézd meg a legközelebbi megállók listáját a Bölcsőde megállóhoz: Bölcsőde; Irén Utca; Dénes Utca.

Szeretnéd megtekinteni a többi közlekedési lehetőséget? Autóbusz vagy Villamos a lehetséges közlekedési módok amiket használhatsz a Bölcsőde való eljutáshoz. Válassz ebből a vonal listából ami legközelebb esik az úticélodhoz. Autóbusz: 129, 22, 222, 22A.

Élő útirányokat is kereshetsz a Bölcsőde megállóhoz vagy megnézheted a legközelebbi buszmegálló vagy Autóbusz vagy Villamos állomást a közeledben a Moovit alkalmazás letöltésével.

Nincs szükség letölteni egy busz alkalmazást hogy megnézd a menetrendet vagy egy vonat alkalmazást, hogy megnézd annak menetrendjét. A Moovit egy minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít eljutni bárhová ahová szeretnél.

Próbáld ki a Moovit-ot és nézd meg, hogy miért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásának a Moovit-ot.

Bölcsőde
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.