Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Batthyány Sor itt: Miskolci Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Batthyány Sor?

  A legközelebbi állomások ide: Batthyány Sorezek:

  • Batthyány Sor is 602 méter away, 9 min walk.
  • Vasgyári Temető is 969 méter away, 13 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Batthyány Sor környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Batthyány Sor környékén: 21, 29, 68.

  További részletek...
A(z) Miskolc legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Batthyány Sor Miskolci városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Batthyány Sor in Miskolci, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Batthyány Sor lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Batthyány Sor valós időben.

Batthyány Sor helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Batthyány Sor; Vasgyári Temető.

Batthyány Sor -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 21, 29, 68

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Batthyány Sor felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Batthyány Sor-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Miskolci város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Batthyány Sor, Miskolci
Könnyebb a Batthyány Sor elérése az alkalmazással!