Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Bauhaus Drive-In Arena itt: Monor autóbusz, villamos vagy metró-al?

Lásd: Bauhaus Drive-In Arena, Monor, a térképen

Útvonalakt ide Bauhaus Drive-In Arena (Monor) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Bauhaus Drive-In Arena

 • AutóbuszAutóbusz: 

Hogyan érhető el Bauhaus Drive-In Arena a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Bauhaus Drive-In Arena közelében Monor városában

 • Maglód, Auchan Áruház,7 perces séta,

Autóbusz vonalak ide: Bauhaus Drive-In Arena Monor városában

 • 162,Kőbánya Alsó Vasútállomás,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Bauhaus Drive-In Arena?

  A legközelebbi állomások ide: Bauhaus Drive-In Arenaezek:

  • Maglód, Auchan Áruház is 476 méter away, 7 min walk.
 • Melyik autóbusz vonal áll meg a Bauhaus Drive-In Arena közelében?

  162

 • Melyik a legközelebbi autóbusz megálló a Bauhaus Drive-In Arena helyhez itt: Monor?

  A legközelebbi autóbusz megálló a Bauhaus Drive-In Arena helyre itt: Monor: Maglód, Auchan Áruház. 7 min sétányira van.

Lásd: Bauhaus Drive-In Arena, Monor, a térképen

A(z) Monor legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Bauhaus Drive-In Arena Monor városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Bauhaus Drive-In Arena in Monor, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Bauhaus Drive-In Arena lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Bauhaus Drive-In Arena valós időben.

Bauhaus Drive-In Arena helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Maglód.

Autóbusz:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Bauhaus Drive-In Arena felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Bauhaus Drive-In Arena-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Monor város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Bauhaus Drive-In Arena cím: Drive In utca itt: Monor

Bauhaus Drive-In Arena, Monor

Járd körbe Monor-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Monor-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Monor.

Miközben egy úticél felé utazol Monor-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Monor területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Monor területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Monor tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Monor összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, villamos vagy metró útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Monor -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, villamos vagy metró, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Bauhaus Drive-In Arena legközelebbi állomások vannak Monor városban

Autóbusz vonalak a Bauhaus Drive-In Arena legközelebbi állomásokkal Monor városában

Könnyebb eljutni ide: Bauhaus Drive-In Arena