Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Bonsai Hungary itt: Érd autóbusz, villamos vagy metró-al?

Lásd: Bonsai Hungary, Érd, a térképen

Útvonalakt ide Bonsai Hungary (Érd) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Bonsai Hungary

  • AutóbuszAutóbusz: 140172

Hogyan érhető el Bonsai Hungary a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok
  • Mely autóbuszjáratok állnak meg Bonsai Hungary környékén?

    Ezen autóbuszjáratok állnak meg Bonsai Hungary környékén: 140, 172

Lásd: Bonsai Hungary, Érd, a térképen

A(z) Érd legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Bonsai Hungary Érd városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Bonsai Hungary in Érd, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Bonsai Hungary lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Bonsai Hungary valós időben.

Autóbusz:140172

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Bonsai Hungary felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Bonsai Hungary-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Érd város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Helyszín: Érd, Budapest

Bonsai Hungary, Érd

Járd körbe Érd-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Érd-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Érd.

Miközben egy úticél felé utazol Érd-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Érd területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Érd területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Érd tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Érd összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, villamos vagy metró útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Érd -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, villamos vagy metró, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Könnyebb eljutni ide: Bonsai Hungary