Menetrend ide: Császár-Komjádi Uszoda itt: Budapest Autóbusz, Villamos, Metró vagy Vasút-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Császár-Komjádi Uszoda (Budapest) tömegközlekedéssel

Kattints az útvonalra a frissített menetrendekhez, élő érkezési időkhoz és lépésről lépésre útirányokhoz.

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

How to get to Császár-Komjádi Uszoda by Metró

Click on the Metró route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

Innen: SPAR 70 perc
Séta
Metró - M4
Metró - M4
Metró - M2
Metró - M2
Séta
Innen: Adverticum 68 perc
Séta
Metró - M4
Metró - M4
Metró - M2
Metró - M2
Séta

How to get to Császár-Komjádi Uszoda by Vasút

Click on the Vasút route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

Innen: Burger King 54 perc
Séta
Vasút - H5
Vasút - H5
Séta
Innen: Costa Coffee (földszint) 72 perc
Séta
Vasút - H5
Vasút - H5
Séta

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Császár-Komjádi Uszoda?

  • A legközelebbi állomások ide: Császár-Komjádi Uszodaezek:
    • Császár-Komjádi Uszoda is 198 méter away, 3 min walk
    • Komjádi Béla Utca is 235 méter away, 4 min walk
    • Szent Lukács Gyógyfürdő is 435 méter away, 6 min walk

Mely Villamosjáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Mely Metrójáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Mely Vasútjáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Császár-Komjádi Uszoda környékén?

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2600 várost támogatunk, több mint 85 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Melyik tömegközlekedési vonalak haladnak át Császár-Komjádi Uszoda megállóhelyen Budapest városban, Magyarország és megállnak-e a közelemben?

A Moovit segít megtalálni a leggyorsabb és leginkább frissített menetrendes a vonalakhoz amik megállnak Császár-Komjádi Uszoda megállóhely közelében. A Moovit megmutatja a legközelebbi megállókat és állomásokat az úticélodhoz. Nézd meg a legközelebbi megállók listáját a Császár-Komjádi Uszoda megállóhoz: Császár-Komjádi Uszoda; Komjádi Béla Utca; Szent Lukács Gyógyfürdő.

Szeretnéd megtekinteni a többi közlekedési lehetőséget? Autóbusz, Villamos, Metró vagy Vasút a lehetséges közlekedési módok amiket használhatsz a Császár-Komjádi Uszoda való eljutáshoz. Válassz ebből a vonal listából ami legközelebb esik az úticélodhoz. Villamos: 17, 41; Metró: M2; Vasút: H5; Autóbusz: 109, 9, 91.

Élő útirányokat is kereshetsz a Császár-Komjádi Uszoda megállóhoz vagy megnézheted a legközelebbi buszmegálló vagy Autóbusz, Villamos, Metró vagy Vasút állomást a közeledben a Moovit alkalmazás letöltésével.

Nincs szükség letölteni egy busz alkalmazást hogy megnézd a menetrendet vagy egy vonat alkalmazást, hogy megnézd annak menetrendjét. A Moovit egy minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít eljutni bárhová ahová szeretnél.

Próbáld ki a Moovit-ot és nézd meg, hogy miért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásának a Moovit-ot.

Császár-Komjádi Uszoda
Császár-Komjádi Uszoda A Császár-Komjádi Béla Sportuszoda egy uszodából és szállodából álló épületegyüttes Budapest II. kerületében. A Császár fürdő 1806-ban létesült, hogy a fürdőből származó bevételből fenntartsák az Irgalmas Rend kórházát. Eredetileg sportuszodának épült, de amikor megnyílt a Margit-szigeten a Hajós Alfréd uszoda, majd a Császár közvetlen szomszédságában a Komjádi uszoda, veszített ebből a jelentőségéből. A fürdő 19. század második felében emelt épületét 1989–1990-ben lebontották, majd 1997-ben újjáépítették. Jelenleg három szabadtéri medencével rendelkezik. A Frankel Leó úti épületszárny 1860-ból való, klasszicista stílusú épület, amely napjainkban hotelként funkcionál. A Komjádi uszodát 1976-os megnyitása óta Komjádi Béla olimpiai bajnok vízilabdaedzőről nevezték el. Elsősorban a versenysport kiszolgálására épült. Itt tartja edzéseit a Vasas SC vízilabda-szakosztálya. Egy fedett versenymedencével és egy tanmedencével rendelkezik. Jellegzetessége a 40 méter fesztávolságú nyitható tetőszerkezet. A sportrendezvényeken 1800 fő befogadására alkalmas uszoda 11 456 négyzetméteren terül el. Az épület 3 szintes, 5 medencével, melyből 2 tanmedence. A létesítmény terveit az ALUTERV Alumíniumipari Tervező Vállalat készítette el 1968 és 1969 között. A tervezők: Kelecsényi Zoltán vezető tervező és dr. Fernezelyi Sándorné született Preisich Katalin építész, a konstruktőr, szerkezettervező mérnök dr. Fernezelyi Sándor vezető statikus tervező voltak. Az uszodát a 2017-es úszó-világbajnokságra 3,8 milliárd forint értékben, hét hónap alatt felújították. A létesítmény a világbajnokság alatt az indulók edzéseinek adott otthont. A működtetésben néhány hónap múlva komoly problémák merültek fel. Az üzemeltető cég megnehezítette a sportolók bejutását az épületbe és gyakorlatilag kizárta őket az öltözőkből.
Menetrendek Császár-Komjádi Uszoda tömegközlekedéssel

Legközelebbi állomások Császár-Komjádi Uszoda célhoz Budapest városban

Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.