Menetrend ide: Csillebérc itt: Budapest Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Csillebérc?

A legközelebbi állomások ide: Csillebércezek:

  • Magas Út is 392 méter away, 6 min walk.
  • Kfki Étterem is 593 méter away, 8 min walk.
  • Sötétvágás Utca is 987 méter away, 13 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Csillebérc környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Csillebérc környékén: 21.

Csillebérc, Budapest, Budapest A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Csillebérc Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Csillebérc in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Csillebérc lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Csillebérc valós időben.

Csillebérc helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Magas Út; Kfki Étterem; Sötétvágás Utca.

Csillebérc -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 21

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Csillebérc felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Csillebérc-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Csillebérc, Budapest
Könnyebb a Csillebérc elérése az alkalmazással!