Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Darex itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Darex?

  A legközelebbi állomások ide: Darexezek:

  • Žst Úns (X) is 207 méter away, 3 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Darex környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Darex környékén: 66.

  További részletek...
 • Mely Trolibuszjáratok állnak meg Darex környékén?

  Ezen Trolibuszjáratok állnak meg Darex környékén: 212.

  További részletek...
Darex térkép
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Tömegközlekedés ide: Darex Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Darex in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Darex lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Darex valós időben.

Darex helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Žst Úns (X).

Darex -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 66 Trolibusz: 212

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Darex felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Darex-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Darex
Könnyebb a Darex elérése az alkalmazással!