Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Gyál Felső autóbusz vagy villamos-al?

Lásd: Gyál Felső a térképen

Útvonalterv Gyál Felső felé tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Gyál Felső

 • AutóbuszAutóbusz: 

Hogyan érhető el Gyál Felső a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Gyál Felső közelében

 • Gyál Felső Vasútállomás,3 perces séta,
 • Mátyás Király Utca,11 perces séta,

Autóbusz vonalak ide: Gyál Felső

 • 55,Vecsési Út ► Boráros Tér H,
 • 89E,Bem József Utca ► Határ Út M,
 • 94E,Vecsési Út ► Határ Út M,
 • 294E,Vecsési Út ► Határ Út M,
 • 994,Gyál, Vecsési Út,
 • 994B,Gyál, Bem József Utca ► Vecsési Út,
 • 84E,Gyál, Deák Ferenc Utca,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Gyál Felső?

  A legközelebbi állomások ide: Gyál Felsőezek:

  • Gyál Felső Vasútállomás is 199 méter away, 3 min walk.
  • Mátyás Király Utca is 857 méter away, 11 min walk.
 • Mely autóbuszjáratok állnak meg Gyál Felső környékén?

  Ezen autóbuszjáratok állnak meg Gyál Felső környékén: 294E, 55, 89E.

 • Melyik a legközelebbi autóbusz megálló a Gyál Felső?

  A legközelebbi autóbusz megálló a(z) Gyál Felső helyhez a Gyál Felső Vasútállomás. 3 min sétányira van.

Lásd: Gyál Felső a térképen

A(z) Gyál legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Gyál Felső városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Gyál Felső, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Gyál Felső lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Gyál Felső valós időben.

Gyál Felső helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Gyál Felső Vasútállomás; Mátyás Király Utca.

Autóbusz:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Gyál Felső felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Gyál Felső-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Gyál Felső cím: Kőrösi út utca itt: Gyál

Gyál Felső

Járd körbe Gyál-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Gyál-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Gyál.

Miközben egy úticél felé utazol Gyál-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Gyál területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Gyál területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Gyál tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Gyál összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz vagy villamos útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Gyál -ban 2 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz vagy villamos, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak a legközelebb a következő állomásokhoz: Gyál Felső

Autóbusz vonal a legközelebb a következő állomásokhoz: Gyál Felső

Könnyebb eljutni ide: Gyál Felső