Ugrás a fő témára

Győr tömegközlekedési útvonaltervező

A(z) Győr legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
qrcode-img

Járd körbe Győr-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Győr-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Győr.

Miközben egy úticél felé utazol Győr-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Győr területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Győr területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Győr tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Győr összes tömegközlekedési térképét az összes Vasút and Autóbusz útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.