Menetrend ide: Határmalom Utca itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Határmalom Utca?


A legközelebbi állomások ide: Határmalom Utcaezek:
Határmalom Utca is 158 méter away, 3 min walk.
501. Utca is 580 méter away, 8 min walk.
Jászberényi Út is 639 méter away, 9 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Határmalom Utca környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Határmalom Utca környékén: 67.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Határmalom Utca megállóban itt: Budapest, Magyarország.

Nem a Határmalom Utca megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz, Metró vagy Villamos állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Budapest város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz, Metró vagy Villamos állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Határmalom Utca megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Határmalom Utca megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Határmalom Utca: Határmalom Utca; 501. Utca; Jászberényi Út.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz, Metró vagy Villamos útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Határmalom Utca megálló közelében. Autóbusz: 67.

Az eljutás a Határmalom Utca megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 360 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban élnek a Moovitban.

Határmalom Utca, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.