Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Ivacs itt: Veresegyház autóbusz, vasút vagy metró-al?

Lásd: Ivacs, Veresegyház, a térképen

Útvonalakt ide Ivacs (Veresegyház) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Ivacs

  • VasútVasút: 
Kérdések és Válaszok
  • Mely vasútjáratok állnak meg Ivacs környékén?

    Ezen vasútjáratok állnak meg Ivacs környékén: H8

Lásd: Ivacs, Veresegyház, a térképen

A(z) Veresegyház legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Ivacs Veresegyház városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Ivacs in Veresegyház, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Ivacs lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Ivacs valós időben.

Vasút:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Ivacs felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Ivacs-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Veresegyház város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Ivacs cím: Fenyves utca utca itt: Veresegyház

Ivacs, Veresegyház

Járd körbe Veresegyház-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Veresegyház-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Veresegyház.

Miközben egy úticél felé utazol Veresegyház-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Veresegyház területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Veresegyház területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Veresegyház tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Veresegyház összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, vasút vagy metró útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Veresegyház -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, vasút vagy metró, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Könnyebb eljutni ide: Ivacs