Menetrend ide: Játszótér itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Játszótér?

A legközelebbi állomások ide: Játszótérezek:

  • Bátori László Utca is 102 méter away, 2 min walk.
  • Hűvösvölgy is 146 méter away, 3 min walk.
  • Bükkfa Utca is 489 méter away, 7 min walk.
  • Hunyadi János Utca is 537 méter away, 8 min walk.
  • Széchenyi Utca is 935 méter away, 13 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Játszótér környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Játszótér környékén: Autóbusz - 61.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Játszótér Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Játszótér in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Játszótér lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Játszótér valós időben.

Játszótér helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Bátori László Utca; Hűvösvölgy; Bükkfa Utca; Hunyadi János Utca; Széchenyi Utca.

Játszótér -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 61

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Játszótér felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Játszótér-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Játszótér, Budapest
Könnyebb a Játszótér elérése az alkalmazással!