Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Kaán Károly-Kilátó itt: Budapest autóbusz, villamos vagy vasút-al?

Lásd: Kaán Károly-Kilátó, Budapest, a térképen

Útvonalakt ide Kaán Károly-Kilátó (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Kaán Károly-Kilátó

 • AutóbuszAutóbusz: 

Hogyan érhető el Kaán Károly-Kilátó a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Kaán Károly-Kilátó közelében Budapest városában

 • Szépjuhászné, Gyermekvasút,11 perces séta,

Villamos állomás Kaán Károly-Kilátó közelében Budapest városában

 • Hűvösvölgy,37 perces séta,

Autóbusz vonalak ide: Kaán Károly-Kilátó Budapest városában

 • 22,Széll Kálmán tér M / Budakeszi Tesco áruház,
 • 22A,Széll Kálmán tér M / Budakeszi Dózsa György tér,
 • 222,Széll Kálmán tér M / Budakeszi Honfoglalás sétány,
 • 922,Széll Kálmán tér M / Budakeszi Dózsa György tér,
 • 922B,Széll Kálmán tér M / Zsámbék autóbusz-forduló,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Kaán Károly-Kilátó?

  A legközelebbi állomások ide: Kaán Károly-Kilátóezek:

  • Szépjuhászné, Gyermekvasút is 840 méter away, 11 min walk.
  • Hűvösvölgy is 2866 méter away, 37 min walk.
 • Mely autóbuszjáratok állnak meg Kaán Károly-Kilátó környékén?

  Ezen autóbuszjáratok állnak meg Kaán Károly-Kilátó környékén: 22, 222, 22A, 29

 • Melyik a legközelebbi autóbusz megálló a Kaán Károly-Kilátó helyhez itt: Budapest?

  A legközelebbi autóbusz megálló a Kaán Károly-Kilátó helyre itt: Budapest: Szépjuhászné, Gyermekvasút. 11 min sétányira van.

Lásd: Kaán Károly-Kilátó, Budapest, a térképen

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Kaán Károly-Kilátó Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kaán Károly-Kilátó in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kaán Károly-Kilátó lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kaán Károly-Kilátó valós időben.

Kaán Károly-Kilátó helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Szépjuhászné; Hűvösvölgy.

Autóbusz:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kaán Károly-Kilátó felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kaán Károly-Kilátó-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Kaán Károly-Kilátó cím: Budapest, Hárshegyi körút, 1021 Hungary utca itt: Budapest

Kaán Károly-Kilátó, Budapest
Kaán Károly-Kilátó, BudapestA Kaán Károly-kilátó egy kilátó a Budai-hegységben, Budapest területén, a főváros II. kerületében, a Nagy-Hárs-hegy 454 méter magasságú csúcsán. A több emeletes kilátóhely legfelső szintjéről teljes körpanoráma nyílik, innen Budapest és a Budai-hegység jelentős része is belátható. A kilátótól északkeletre található a Bátori-barlang bejárata.
Menetrendek Kaán Károly-Kilátó tömegközlekedéssel

Járd körbe Budapest-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Budapest-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Budapest.

Miközben egy úticél felé utazol Budapest-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Budapest területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Budapest területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Budapest tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Budapest összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, villamos vagy vasút útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Budapest -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, villamos vagy vasút, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Kaán Károly-Kilátó legközelebbi állomások vannak Budapest városban

Autóbusz vonalak a Kaán Károly-Kilátó legközelebbi állomásokkal Budapest városában

Könnyebb eljutni ide: Kaán Károly-Kilátó