Menetrend ide: Kada Utca itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Kada Utca (Budapest) tömegközlekedéssel

Kattints az útvonalra a frissített menetrendekhez, élő érkezési időkhoz és lépésről lépésre útirányokhoz.

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Kada Utca?

  • A legközelebbi állomások ide: Kada Utcaezek:
    • Gyömrői Út is 24 méter away, 1 min walk
    • Diósgyőri Utca is 244 méter away, 4 min walk
    • Gergely Utca is 280 méter away, 4 min walk
    • Gyógyszergyár is 299 méter away, 4 min walk

Mely Metrójáratok állnak meg Kada Utca környékén?

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2600 várost támogatunk, több mint 85 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Kada Utca megállóban itt: Budapest, Magyarország.

Nem a Kada Utca megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz, Metró vagy Villamos állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Budapest város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz, Metró vagy Villamos állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Kada Utca megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Kada Utca megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Kada Utca: Gyömrői Út; Diósgyőri Utca; Gergely Utca; Gyógyszergyár.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz, Metró vagy Villamos útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Kada Utca megálló közelében. Metró: Metró - M3; Autóbusz: Autóbusz - 117, Autóbusz - 151, Autóbusz - 217, Autóbusz - 95.

Az eljutás a Kada Utca megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 250 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban élnek a Moovitban.

Kada Utca
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.