Menetrend ide: Karton Utca itt: Budapest Autóbusz, Villamos vagy Metró-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Karton Utca?


A legközelebbi állomások ide: Karton Utcaezek:
Karton Utca is 60 méter away, 1 min walk.
Csíky Utca is 459 méter away, 6 min walk.
Kassa Utca is 475 méter away, 7 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Karton Utca környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Karton Utca környékén: 194, 93, 93A.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Karton Utca megállóban itt: Budapest, Magyarország.

Nem a Karton Utca megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz, Villamos vagy Metró állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Budapest város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz, Villamos vagy Metró állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Karton Utca megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Karton Utca megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Karton Utca: Karton Utca; Csíky Utca; Kassa Utca.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz, Villamos vagy Metró útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Karton Utca megálló közelében. Autóbusz: 194, 93, 93A.

Az eljutás a Karton Utca megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 360 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban élnek a Moovitban.

Karton Utca, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.