Menetrend ide: Kik itt: Budapest Autóbusz, Villamos vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Kik?

A legközelebbi állomások ide: Kikezek:

  • Sibrik Miklós Út is 215 méter away, 4 min walk.
  • Újhegyi Út is 238 méter away, 4 min walk.
  • Gergely Utca (Sibrik Miklós Út) is 317 méter away, 5 min walk.
  • Gergely Utca is 349 méter away, 5 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kik környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kik környékén: 151, 217, 85, 98.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Kik Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kik in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kik lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kik valós időben.

Kik helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Sibrik Miklós Út; Újhegyi Út; Gergely Utca (Sibrik Miklós Út); Gergely Utca.

Kik -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 151, 217, 85, 98

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kik felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kik-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Kik, Budapest
Könnyebb a Kik elérése az alkalmazással!