Menetrend ide: Kisfaludy Utca itt: Budapest Autóbusz-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Kisfaludy Utca?


A legközelebbi állomások ide: Kisfaludy Utcaezek:
Kisfaludy Utca (Nemes Utca) is 102 méter away, 2 min walk.
Kisfaludy Utca is 108 méter away, 2 min walk.
Damjanich Utca is 352 méter away, 5 min walk.
Vezér Utca is 376 méter away, 5 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kisfaludy Utca környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kisfaludy Utca környékén: 166, 184, 266.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Kisfaludy Utca megállóban itt: Budapest, Magyarország.

Nem a Kisfaludy Utca megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Budapest város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Kisfaludy Utca megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Kisfaludy Utca megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Kisfaludy Utca: Kisfaludy Utca (Nemes Utca); Kisfaludy Utca; Damjanich Utca; Vezér Utca.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Kisfaludy Utca megálló közelében. Autóbusz: 166, 184, 266.

Az eljutás a Kisfaludy Utca megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 360 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban élnek a Moovitban.

Kisfaludy Utca, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.