Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Kispatak Lakópark itt: Gyál Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Kispatak Lakópark (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Kispatak Lakópark

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E

Hogyan érhető el Kispatak Lakópark a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Kispatak Lakópark környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Kispatak Lakópark környékén: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Kispatak Lakópark Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Kispatak Lakópark in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Kispatak Lakópark lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Kispatak Lakópark valós időben.

Kispatak Lakópark -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E, Autóbusz - 84E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Kispatak Lakópark felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Kispatak Lakópark-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Kispatak Lakópark, Gyál
Könnyebb a Kispatak Lakópark elérése az alkalmazással!