Menetrend ide: Mẹ mập's home itt: Bình Thạnh Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Mẹ mập's home?

A legközelebbi állomások ide: Mẹ mập's homeezek:

  • Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh is 401 méter away, 6 min walk.
  • Trường Th Nguyễn Đình Chiểu is 551 méter away, 8 min walk.
  • Chợ Bà Chiểu is 593 méter away, 8 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Mẹ mập's home környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Mẹ mập's home környékén: 08, 104, 55.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Mẹ mập's home Bình Thạnh városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Mẹ mập's home in Bình Thạnh, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Mẹ mập's home lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Mẹ mập's home valós időben.

Mẹ mập's home helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh; Trường Th Nguyễn Đình Chiểu; Chợ Bà Chiểu.

Mẹ mập's home -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 08, 104, 55

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Mẹ mập's home felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Mẹ mập's home-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Bình Thạnh város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Mẹ mập's home, Bình Thạnh
Könnyebb a Mẹ mập's home elérése az alkalmazással!