Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Majosháza itt: Ráckeve Autóbusz-al?

Útvonalakt ide Majosháza (Ráckeve) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Majosháza

  • Autóbusz Autóbusz: 38
Kérdések és Válaszok
  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Majosháza környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Majosháza környékén: 38.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Majosháza Ráckeve városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Majosháza in Ráckeve, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Majosháza lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Majosháza valós időben.

Majosháza -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 38

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Majosháza felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Majosháza-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Ráckeve város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Majosháza, Ráckeve
Könnyebb a Majosháza elérése az alkalmazással!