Menetrend ide: Naplás Pizza itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Naplás Pizza?

A legközelebbi állomások ide: Naplás Pizzaezek:

  • Diadal Utca is 39 méter away, 1 min walk.
  • Jászivány Utca is 42 méter away, 1 min walk.
  • Diadal Utca (Tura Utca) is 222 méter away, 3 min walk.
  • Aranykút Utca is 346 méter away, 5 min walk.
  • Almásháza Utca is 518 méter away, 7 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Naplás Pizza környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Naplás Pizza környékén: Autóbusz - 198, Autóbusz - 98.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Naplás Pizza Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Naplás Pizza in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Naplás Pizza lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Naplás Pizza valós időben.

Naplás Pizza helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Diadal Utca; Jászivány Utca; Diadal Utca (Tura Utca); Aranykút Utca; Almásháza Utca.

Naplás Pizza -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 198, Autóbusz - 98

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Naplás Pizza felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Naplás Pizza-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Naplás Pizza, Budapest
Könnyebb a Naplás Pizza elérése az alkalmazással!