Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Naplás-Tó itt: Budapest Autóbusz, Vasút vagy Metró-al?

Lásd: Naplás-Tó, Budapest, a térképen

Útvonalakt ide Naplás-Tó (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Naplás-Tó

 • Autóbusz Autóbusz: 46
 • Vasút Vasút: H9

Hogyan érhető el Naplás-Tó a Vasút járattal?

Kattintson a Vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Naplás-Tó közelében Budapest városában

Megálló neve Távolság
Erdei Bekötőút 18 perces séta

Vasút állomás Naplás-Tó közelében Budapest városában

Megálló neve Távolság
Cinkota 42 perces séta

Autóbusz vonalak ide: Naplás-Tó Budapest városában

Vonal neve Irány
46 Helikopter Lakópark
146 Rákoskeresztúr, Városközpont
908 Gazdagrét ► Móricz Zsigmond Körtér M
992 Gödöllő H
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Naplás-Tó?

  A legközelebbi állomások ide: Naplás-Tóezek:

  • Erdei Bekötőút is 1197 méter away, 18 min walk.
  • Cinkota is 3109 méter away, 42 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén: 46.

  További részletek...
 • Mely Vasútjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén?

  Ezen Vasútjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén: H9.

  További részletek...

Lásd: Naplás-Tó, Budapest, a térképen

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Naplás-Tó Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Naplás-Tó in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Naplás-Tó lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Naplás-Tó valós időben.

Naplás-Tó helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Erdei Bekötőút; Cinkota.

Naplás-Tó -hoz eljuthatsz Autóbusz, Vasút vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 46 Vasút: H9

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Naplás-Tó felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Naplás-Tó-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Naplás-Tó, Budapest
Naplás-Tó, Budapest A Naplás-tó (hivatalos nevén Szilas-pataki árvízvédelmi tározó) Budapest legnagyobb kiterjedésű állóvize, melyet a Szilas-patak duzzasztásával az 1970-es években hoztak létre Budapest XVI. kerületében, Cinkotán. 1997 óta természetvédelmi terület a tározó (16 hektár) és környezete (ami 2013-ban bővült egy kaszálóval, ezzel együtt a nem állandó nyílt vízfelület területe összesen mintegy 150 hektár). Így, kiterjedését tekintve 2021-ben is a legnagyobb fővárosi helyi jelentőségű védett terület. A Naplás-tó, a közeli erdős, lápos és mocsaras élőhelyekkel együtt számos vízimadár fontos pihenőhelye a tavaszi és őszi madárvonulási időszakban is. Flórájának és faunájának vizsgálata már az 1980-as évek elején megkezdődött. A változatos élőhelyegyüttesen több, mint 200 madárfajt figyeltek meg, ezért évről évre megrendezik itt a nyilvános nyárvégi gyűrűzést (2013 óta) és az őszi európai madármegfigyelő napokat (2005 óta) a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szervezésében. Sokszínű a terület növény- és rovarvilága, hüllő- és kétéltűállománya is. Az itteni mocsári teknős populáció 2002 óta a figyelem központjában áll, természetvédelmi és tudományos jellegű felméréseket, adatgyűjtéséket egyaránt végeznek rajtuk. A terület egykor rendkívül gazdag faunája azonban fokozatosan egyre jobban megsínyli az ember közelségét. Ezért látogathatóságát rendelet szabályozza. Az alsó-, a felső lápréten, valamint a tótól északra található fűzláp területén közlekedni csak gyalogosan, a kijelölt utakon megengedett. Ez alól csak a tudományos célú jogerős természetvédelmi hatósági engedély jelent kivételt. A nádasban április 1. és október 30. között mindenféle közlekedés és tartózkodás tilos. A terület népszerű szabadidős úti cél a környékbeliek számára. Kedvelt kirándulási célpont, tematikus tanösvényekkel, kilátóval, nyaranta horgászhely is. Tilos a tóban fürödni, télen pedig a jegére lépni, mivel – többek között – az egyenetlenül befagyó vízfelületen tartózkodni életveszélyes – erre a Rákosmenti Mezőőr Szolgálat munkatársai lehetőség szerint mindenkit figyelmeztetnek – és az élővilágnak sem kedvez ez a téli szórakozási forma, ami tilalmát a Budapest helyi jelentőségű védett természeti területeiről szóló rendelet is tartalmazza.
Menetrendek Naplás-Tó tömegközlekedéssel

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Naplás-Tó legközelebbi állomások vannak Budapest városban

Könnyebb a Naplás-Tó elérése az alkalmazással!