Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Naplás-Tó itt: Budapest Autóbusz, Villamos, Metró vagy Vasút-al?

Lásd: Naplás-Tó, Budapest, a térképen

Útvonalakt ide Naplás-Tó (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Naplás-Tó

 • AutóbuszAutóbusz:
 • VasútVasút:

Hogyan érhető el Naplás-Tó a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Hogyan érhető el Naplás-Tó a Vasút járattal?

Kattintson a Vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Naplás-Tó közelében Budapest városában

 • Erdei Bekötőút,18 perces séta,

Vasút állomás Naplás-Tó közelében Budapest városában

 • Cinkota,40 perces séta,

Autóbusz vonalak ide: Naplás-Tó Budapest városában

 • 46,Helikopter Lakópark,
 • 146,Rákoskeresztúr, Városközpont,
 • 908,Rákoscsaba-Újtelep, Tóalmás Utca,
 • 908A,Cinkotai Autóbuszgarázs,
 • 992,Gödöllő H,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Naplás-Tó?

  A legközelebbi állomások ide: Naplás-Tóezek:

  • Erdei Bekötőút is 1211 méter away, 18 min walk.
  • Cinkota is 2981 méter away, 40 min walk.
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén: 46

 • Mely Vasútjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén?

  Ezen Vasútjáratok állnak meg Naplás-Tó környékén: H9

Lásd: Naplás-Tó, Budapest, a térképen

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Naplás-Tó Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Naplás-Tó in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Naplás-Tó lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Naplás-Tó valós időben.

Naplás-Tó helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Erdei Bekötőút; Cinkota.

Autóbusz:Vasút:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Naplás-Tó felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Naplás-Tó-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Naplás-Tó cím: Budapest, Naplás út, 1172 Hungary utca itt: Budapest

Naplás-Tó, Budapest
Naplás-Tó, BudapestA Naplás-tó (hivatalos nevén Szilas-pataki árvízvédelmi tározó) Budapest legnagyobb kiterjedésű állóvize, melyet a Szilas-patak duzzasztásával az 1970-es években hoztak létre Budapest XVI. kerületében, Cinkotán. 1997 óta természetvédelmi terület a tározó (16 hektár) és környezete (ami 2013-ban bővült egy kaszálóval, ezzel együtt a nem állandó nyílt vízfelület területe összesen mintegy 150 hektár). Így, kiterjedését tekintve 2021-ben is a legnagyobb fővárosi helyi jelentőségű védett terület. A Naplás-tó, a közeli erdős, lápos és mocsaras élőhelyekkel együtt számos vízimadár fontos pihenőhelye a tavaszi és őszi madárvonulási időszakban is. Flórájának és faunájának vizsgálata már az 1980-as évek elején megkezdődött. A változatos élőhelyegyüttesen több, mint 200 madárfajt figyeltek meg, ezért évről évre megrendezik itt a nyilvános nyárvégi gyűrűzést (2013 óta) és az őszi európai madármegfigyelő napokat (2005 óta) a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szervezésében. Sokszínű a terület növény- és rovarvilága, hüllő- és kétéltűállománya is. Az itteni mocsári teknős populáció 2002 óta a figyelem központjában áll, természetvédelmi és tudományos jellegű felméréseket, adatgyűjtéséket egyaránt végeznek rajtuk. A terület egykor rendkívül gazdag faunája azonban fokozatosan egyre jobban megsínyli az ember közelségét. Ezért látogathatóságát rendelet szabályozza. Az alsó-, a felső lápréten, valamint a tótól északra található fűzláp területén közlekedni csak gyalogosan, a kijelölt utakon megengedett. Ez alól csak a tudományos célú jogerős természetvédelmi hatósági engedély jelent kivételt. A nádasban április 1. és október 30. között mindenféle közlekedés és tartózkodás tilos. A terület népszerű szabadidős úti cél a környékbeliek számára. Kedvelt kirándulási célpont, tematikus tanösvényekkel, kilátóval, nyaranta horgászhely is. Tilos a tóban fürödni, télen pedig a jegére lépni, mivel – többek között – az egyenetlenül befagyó vízfelületen tartózkodni életveszélyes – erre a Rákosmenti Mezőőr Szolgálat munkatársai lehetőség szerint mindenkit figyelmeztetnek – és az élővilágnak sem kedvez ez a téli szórakozási forma, ami tilalmát a Budapest helyi jelentőségű védett természeti területeiről szóló rendelet is tartalmazza.
Menetrendek Naplás-Tó tömegközlekedéssel

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Naplás-Tó legközelebbi állomások vannak Budapest városban

Vasút vonalak a Naplás-Tó legközelebbi állomásokkal Budapest városában

Autóbusz vonalak a Naplás-Tó legközelebbi állomásokkal Budapest városában

Könnyebb eljutni ide: Naplás-Tó