Menetrend ide: Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér?


A legközelebbi állomások ide: Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Térezek:
Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér is 119 méter away, 2 min walk.
Szarvas Csárda Tér is 189 méter away, 3 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér környékén: 183, 184, 36.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Nézd meg az összes útvonalat ami megáll Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér megállóban itt: Budapest, Magyarország.

Nem a Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér megállót keresed? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi Autóbusz vagy Villamos állomást? Válassz ki egy másik állomást vagy megállót a térképünkről a busz, vonat vagy másik Budapest város állomását ami a legközelebb van hozzád.

Meg szeretnéd tudni, hogy melyik állomások vannak a legközelebb hozzád jelenleg? Keresd meg a legközelebbi Autóbusz vagy Villamos állomásokat a Moovit alkalmazás letöltésével. Az alkalmazásunkkal megtalálhatod a legközelebbi buszmegállót, vonatállomást vagy kereshetsz alternatív útvonalakat és menetrendeket amikkel eljuthatsz Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér megállóba.

Egy adott állomást szeretnél megtalálni ami közel van az úticélodhoz? Keresd meg a legközelebbi megállót vagy alternatív megállót a Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér megállóhoz a Moovit-tal. Válassz egyet az alábbi listából az alternatív állomásokhoz ehhez a megállóhoz: Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér: Pestszentlőrinc; Szarvas Csárda Tér.

Keresd meg a többi lehetséges tömegközlekedési alternatívákat mint pl. Autóbusz vagy Villamos útvonalakat, hogy eljuss az úticélodhoz. A következő közlekedési lehetőségek útvonalai vannak a Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér megálló közelében. Autóbusz: 183, 184, 36.

Az eljutás a Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér megállóba épp most vált könnyebbé a Moovittal. Nem kell egy busz vagy vonat alkalmazást feltelepítened, hogy megtekintsd a menetrendjeiket: a Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt egy könnyen használható alkalmazásban. Épp ezért választotta a Google Play Áruház és az Apple App Store a Moovit-ot az egyik legjobb tömegközlekedési alkalmazásnak és ezért bízik meg több mint 360 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban élnek a Moovitban.

Pestszentlőrinc, Szarvas Csárda Tér, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.